Gode danske resultater på Sunshine Tour

23-03-2012 09:29

Signe Wiese

En række danske springryttere har i de sidste uger boltret sig på de spanske ridebaner under Sunshine Tour 2012, og det er bl.a. blevet til flotte danske resultater i youngster-finalerne
Copyright Ridehesten.com
Shannon Mejnert Ketterle - her på Assendruplunds Speedy under årets Sunshine Tour i Spanien. På Cassi er det netop blevet til en 3. plads i 6-års finalen. (Foto: Privat)

Efter fire uger med kvalificerende klasser havde 93 ekvipager redet sig i finalen for 6-års heste på dette års Sunshine Tour, der afvikles ved Vejer De La Frontera i Sydspanien. I alt var 4 danske ekvipager var til start, og Shannon Mejnert Ketterlee og hesten Cassi red sig som eneste danske ekvipage i omspringningen, hvor hun også leverede en fejlfri runde på den svære 130 cm bane. Shannon førte klassen i lang tid, men måtte se sig slået af klassens to sidste ryttere, og sluttede dermed på en flot 3. plads. Finalen blev vundet af brasilianske Carlos Ribas. I finalen for 5-års heste var der også dansk islæt, da Cecilie Tofte havde kvalificeret sig med hesten Chess. Også Cecilie og Chess red sig til en flot 3. plads. Se flere resultater via link til højre.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen