Godset er solgt - nye beridere på banen

17-03-2024 15:33

Rosenkilde Gods, der altid har haft en direkte sammenhæng med  Middelfart Ridecenter, er blevet solgt. Beriderne Lars Trier og Kristian Skovrider flytter ind på ridecenteret

Copyright Ridehesten.com
Rosentilde Gods. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det fynske ægtepar Helle og Michael Nissen købte i 2007 en ejendom ved landsbyen Røjle udenfor Middelfart, hvor de i perioden 2007-2009 lod deres drømmehus bygge, Rosenkilde Gods, ligesom de udviklede og udvidede den lille rideskole, Middelfart Ridecenter, der siden er blevet landskendt for sine gode faciliteter.

Begge parrets børn, Lisa og Oliver, har nydt godt af at kunne dyrke deres hobby på ejet ridecenter. Mens Oliver har konkurreret internationalt i springning, har Lisa udviklet elevskolen på ridecentret til en stor succes.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da børnene i en tidlig alder gav udtryk for, at ingen af dem på sigt var interesseret i at overtage den enorme ejendom, satte det nogle tanker i gang hos forældrene, som allerede i 2016 besluttede at sælge Rosenkilde Gods, som ligger på 32.000 kvm jord tæt på Lillebæltsbroen.

Efter snart syv år on and off på markedet er det nu lykkedes, og den nye ejer af godset er erhvervsmanden Niels Ulrich Nyboe, der også ejer Tøystrup Gods ved Ringe, som er et konference- og kursuscenter samt hotel.

Copyright Ridehesten.com
Lars Trier Kjøller på Bækgaarden sidste sommer. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Beriderne Kristian Skovrider og Lars Trier Kjøller, der begge er springryttere og tidligere ungdomslandstrænere i springning, har nu lejet sig ind i Middelfart Ridecenter ved Rosenkilde Gods, hvor de har etableret virksomheden LK Equestrian med base på stedet sammen med Anna Victoria Pansler.

Copyright Ridehesten.com
Kristian Skovrider på Bækgaarden sidste sommer. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner