GP-sejr til Kenneth Damgaard

23-03-2024 22:02

Aarhus Rideklub kan nu runde endnu en stævnedag af til deres landsstævne, hvor 67 ryttere i dag har været til start. Her til aften blev det til en Grand Prix-sejr for Kenneth Damgaard og Uno Day Sun

Copyright Ridehesten.com
Kenneth Damgaard og Uno Day Sun. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev Grand Prix-rytterne, der lukkede ballet her til aften på Vilhelmsborg, hvor Aarhus Rideklub i denne weekend afholder landsstævne i dressur for heste. I dag var i alt 67 ryttere på banen til start i klasser fra MB0 til Grand Prix. 

Copyright Ridehesten.com
VIP-middag under dagens Grand Prix. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Som tidligere år var tilbuddet om en overdådig VIP-middag en stor succes under lørdagens Grand Prix. Vilhelmsborgs VIP-område var fyldt med hesteentusiaster, der nød en eksklusiv 3-retters festmiddag, tilberedt af sponsoren Hereford Beefstouw, og nød udsigten af aftenens dygtige ryttere.

Vinderen af Grand Prix-klassen blev aftenens sidste rytter, Kenneth Damgaard. Han red den 11-årige hoppe Uno Day Sun e. Uno Don Diego/ Blue Hors Rosoff (opdr. Stutteri Uno Aps), og de blev blev belønnet med flere 8-taller fra dommerne og en samlet score på 70,867%. 

Stinna Skov-Foldberg leverede sammen med Foldbergs T (Little Treasure) e. Tailormade Temptation/ Blue Hors Romanov (opdr. Fam. Foldberg) et sikkert program, der indbragte dem en score på 69,167% og en placering som nr. 2. Placeret som nr. 3 blev Jeanette Larsen og Don Delias e. Don Bolero/ Looping, der red til 69% lige ud. 

I Intermediare I red Susanne Barnow sig igen i dag til en sejr med Skovdals Dexter e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Romanos (opdr. Bjarne Skovdal), ligesom hun i går vandt Prix St. George-klasssen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Barnow avancerede i dag med en endnu højere score på 73,421%, og placerede sig således lige akkurat foran Anne-Mette Strandby Hansen og Delizia e. Fürstenball/ De Noir (opdr. Lotte Sophia Liv Kulle), der red til 73,333% og blev placeret som nr. 2. 

På præcis samme måde som i går fulgte Anne-Mette selv trop på tredjepladsen, her med hesten Valentin (SWB) e. Dalwhinnie (SWB)/ Regazzoni og en score på 72,149%. Nana Berg Christensen og Weltstar's Salvator e. Sezuan/ Weltjunge (opdr. Anne Mette Skriver) tog fjerdepladsen med 70.044%. 

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohmann og Nice Melody. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

I MA1-klassen blev det til en sejr for Karoline Rohmann og Nice Melody e. Sezuan/ Schwadroneur (opdr. Stutteri Melody v/Else Rohmann), som red til 70,972%.

Carina Cassøe Krüth, der i går havde to topplaceringer i Intermediare II, var i dag til start på Tophøjs Diadora e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen). Parret opnåede 70,139% i MA-klassen, og det indkasserede dem dermed andenpladsen.

Placeret som nr. 3 blev Nana Berg Christensen på Svalegårds Hot Dream e. Blue Hors Hotline/ De Noir (opdr. Stutteri Svalegård) med 69,815%. 

Stævnets start- og resultatlister

Ridehestens fotograf har været til stede hele lørdag. Billederne vil være online hurtigst muligt.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner