Hallundbæk nr 4 i 150 cm

31-03-2024 15:44

Mille Albinus Hjermitslev

Emil Hallundbæk og den nu 17-årige, trofaste og velspringende Chalisco leverede søndag i Saint-Tropez to fejlfrie runder i den højeste klasse på 150 cm, hvilket rakte til en fjerdeplads i et skarpt felt

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Chalisco ved Hagen Horses and Dreams 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sydfranske Saint-Tropez har to danskere i denne uge været til start ved det 3-stjernede internationale springstævne Polo Club Tour, der er i gang på anden uge. De sidste par dage er det blevet til flere danske placeringer i de højeste klasser. 

Blandt andet blev Emil Hallundbæk nummer to i 140 cm på Noortje van het Houterhof e. Emerald/ Orlando lørdag aften. Samme dag blev han placeret i den 2-stjernede 145 cm Grand Prix på Vincel e. Valentino 240/ Fabriano. Vincel er indtil nu blevet redet af Mie Stuhr, der blandt andet deltog ved U21 EM sidste sommer med vallakken. I de højeste klasser på 150 cm har Hallundbæk også fået placeringer. Fredag var Calgrafi DWB e. Bøgegårdens Grafs Stakkato/ Cajus fejlfri og placeret som nummer 12. 

Afslutningsvis blev Emil Hallundbæk i dag nummer fire i "Big Tour" 150 cm med Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel - en hest, som han har haft stor fornøjelse af og opnået mange flotte resultater med gennem mange år. Se videoen fra klassen nedenfor.

Klassens resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tina Lund har også været til start i de to uger i Saint-Tropez og kunne fredag sørge for, at dannebrogs røg til tops. Med den 10-årige Ionesco Sitte e. Hunters Scendro/ Argentinus vandt hun en 2-stjernet 145 cm efter en hurtig og fejlfri runde.

Klassens resultat. 

Start- og resultatlister. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen