Hannoveraner-dressurhingste på fast bund kl. 9.30

05-11-2021 06:58
Avl

I år har det tyske hannoveranerforbund opdelt deres hingstekåring i to arrangementer, hvor springhingstene indtager Niedersachsenhall i Verden den 2.-4. december, mens det i disse dage den 4.-6. november er dressurhingstene – og heriblandt flere danskejede – der indtager hannoveraneravlens højborg

Copyright Ridehesten.com
Foto: Hannoveraner Verband.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er i år en hannoveranerhingstekåring med flere danskejede hingste - i hvert fald på dressursiden. Her har vi kat.nr. 32 e. For Dance/ Dagostini/ Stedinger og kat.nr. 42 e. La Vie/ Bretton Woods/ His Highness, der begge er indkøbt som føl af Blue Hors. Ligeledes indkøbt som føl og opvokset i Danmark er unghingsten fra Helgstrand Dressage, kat.nr. 60 e. Springbank II/ Fürst Romancier/ Desperados.

Med danske relationer er der sønner efter de to DV-hingste og Blue Hors Zack-sønner, Sezuan og Blue Hors Zackerey

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hingstekåringen er startet i går, hvor dressurhingstene fra 14 er blevet løssprunget i Niedersachsenhalle. De fleste dressurhesteentusiaster vil sikkert finde fredagens program mere interessant og brugbart, da dressurhingstene her bliver mønstret udenfor på trekantsbane i tidsrummet kl. 9-13 (nu udsat til kl. 9.30), og fra kl. 14 vil de blive longeret i hallen. Alle fremvisninger i forbindelse med kåringen streames live på Clipmyhorse.

Lørdag er der løsvisning, kåring og præmiering fra morgenstunden, og efter eftermiddagens showprogram vil auktionen starte kl. 16 startende med de præmierede hingste og dernæst de øvrige, kårede hingste og ikke-kårede hingste.

Se kollektionen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner