Hassmann satte tingene på plads

15-10-2015 22:45

Britt Carlsen

Tyske Felix Hassmann viste stort overblik, og så satsede han optimalt i anden fase her til aften i Udvikling Fyn Grand Prix kvalifikation, som var den ene af to kvalifikationsklasser til lørdagens store Grand Prix klasse under Odense Horse Show sponsored by ECCO

Der blev vist ridning i topklasse her til aften i Kingsland Main Arena af flere af de internationale profiler. Sejren gik til tyske Felix Hassmann (bror til Tony) og den 10-årige Quidam de revel-søn Horse Gym's Quali Quanti. Hassmann red frygtløst mod den sidste, store oxer, men inden da havde han lavet en ultra snæver vending, som gav ham en fordel i forhold til konkurrenterne. Gert Jan Bruggink og VAmpire fra Holland red sig ind på andenpladsen og brød den tyske dominans, da der stod Tyskland på de efterfølgende tre pladser.

Bedste dansker blev juniorrytteren Emil Hallundbæk og avlshingsten Catoki, der kom fejlfrit i mål i anden fase i en tid, som gav ham en 10. plads i klassen. Gitte Dahl/Conan, Linnea Ericsson-Carey og Thomas Velin/Chopin van het Moleneind var alle fejlfrie og sluttede i top 15.

Se hele resultatet her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner