Hattrick til Barnow på Vilhelmsborg

24-03-2024 21:02

I danne weekend har Vilhelmsborg dannet rammen om Aarhus Rideklubs landsstævne. På stævnets sidste dag blev det til endnu en sejr for Kenneth Damgaard i Grand Prix Special, og Susanne Barnow opnåede i dag hattrick med Skovdals Dexter

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow og Skovdals Dexter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag blev Aarhus Rideklubs landsstævne rundet af efter tre travle dage på Vilhelmsborg. 164 starter har i løbet af weekenden været på banen, og i går blev det blandt andet til en sejr i Grand Prix for Kenneth Damgaard og Uno Day Sun e. Uno Don Diego/ Blue Hors Rosoff (opdr. Stutteri Uno Aps).

Hattrick til Barnow og Dexter
En af de ryttere, der også har haft et rigtig godt stævne på Vilhelmsborg, er Susanne Barnow. I dag tog hun sammen med den 8-årige Skovdals Dexter e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Romanos (opdr. Bjarne Skovdal) den tredje sejr i denne weekend. Parret red i dag Prix St. George, og her opnåede de 73,684%. De er dermed ubesejrede denne weekend. 

Copyright Ridehesten.com
Det blev til en hattrick for Barnow og Dexter i denne weekend. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Om weekendens ridt fortæller Susanne Barnow: 

– Jeg er pavestolt af, at han lige laver hattrick i weekenden. Han har gået nogle sindssygt gode ture, det er jo altid en proces, når man uddanner en hest, men jeg er superglad for hans udvikling. Han bliver bare bedre, bedre og bedre. 

Barnow fortæller desuden, at han allerede kan de fleste ting til næste niveau, Intermediare II og Grand Prix, men at han mangler en lille smule styrke i tingene endnu. Hun tilføjer i den forbindelse: 

– Han er glad for at starte. Han er med mig hele vejen rundt alle tre dage, så det er super dejligt. Det er også kun hans anden Intermediare I, og at han så går med så flot en score, det er jeg sindssygt stolt af. Jeg glæder mig til at ride på den hest hver dag. 

Skovdals Dexter har været hos Barnow helt fra begyndelsen. Egentlig var han på vej mod eliteauktion som føl, men den storrammede hest havde på det tidspunkt vokset sig "for grim" til dette og endte i stedet hos Barnow: 

Det er noget helt specielt med Dexter. Vi købte ham på Auktion Nord oppe i Randers som føl. Han skulle egentlig have været på eliteauktion, men var vokset og blevet for "grim", så de ville ikke have ham med, så kan kom på Auktion Nord i stedet. Det var jo heldigt for mig. 

Se nogle af højdepunkterne fra Barnow og Dexters ridt i weekenden her: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

I Prix St. George-klassen sørgede Rikke Lindberg og Adrenalin e. Apache/ Fürst Picolo for at sikre sig andenpladsen med et ridt til 69,693%. 

Steen Steensen Blicher tog sammen med Painter Man e. Bøgegårdens Boney M/ Sir Donnerhall I (opdr. Karin & Kurt Jepsen) tredjepladsen med en score på 67,632%. 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Lindberg og Adrenalin. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Krüth med dobbelt placering i Intermediare II
I Intermediare II var Carina Cassøe Krüth igen til start på hestene Tapdanze Firfod e. Sezuan/ Zardin Firfod (opdr. Morten Plenborg) og Flaconi W e. Foundation/ Breitling W, og det blev ligesom i fredags til en sejr for Krüth og Flaconi, da de red programmet til 71,140%.

Sammen med Intermediare II-debutanten tog Krüth placeringen som nr. 3, mens Cecilie Dybro Jensen sammen med Blue Hors Bentley e. Belissimo M/ Weltmeyer kilede sig ind på en andenplads i klassen. De red til 70,219%, mens Krüth og Tapdanze opnåede 69,474%.  

Endnu en sejr til Damgaard
I dagens sidste klasse, Grand Prix Special, var der blot fem ekvipager til start. Det blev dog atter til en sejr Kenneth Damgaard og Uno Day Sun e. Uno Don Diego/ Blue Hors Rosoff (opdr. Stutteri Uno Aps), der opnåede en endnu højere score i dag på 73,039%. 

Placeret som nr. 2 Stinna Skov-Foldberg og Foldbergs T (Little Treasure) e. Tailormade Temptation/ Blue Hors Romanov (opdr. Fam. Foldberg), der også i går præsterede et flot ridt i Grand Prix. I dag red ekvipagen til 70,915%. 

Ridehestens fotograf har været til stede hele lørdag. Billederne kan findes online.

Stævnets resultater.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen