Hattrick til Karen Møller Rohde i dag (video)

15-10-2021 22:20

Annika Knudsen Lorentsen

Karen Møller Rohde har i dag vundet anden kvalifikation for både 4-, 5- og 6-års, og i den netop overståede 6-års klasse var det i sadlen på den velspringende avlshingst Cassado Ask

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Cassado Ask. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så har 6-års hestene også redet deres anden kvalifikation her ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i springning, og det er afgjort hvilke heste, der skal gå finalerne i morgen. 

Sejren i 6-års klassen her til aften gik til Karen Møller Rohde i sadlen på avlshingsten Cassado Ask e. Casall, som blev belønnet med et velfortjent 9-tal af dommerne, som også havde rosende ord til ekvipagen: 

– Det er en super dejlig hest, som springer utroligt ens hele vejen rundt. Han er meget ridelig og udviser stor kapacitet, fortalte Johnny Hansen, som sammen med Kenneth Ernst udgjorde dagens dommerteam. 

Karen tog også sejren i den samlede stilling for 6-års og var da også selv godt tilfreds med hingstens præstation. Med sejren i sadlen på ham, kunne Karen glæde sig over den tredje sejr i dag og den fjerde ved stævnet. I videoen nederst kan I høre Karen fortælle lidt om dagens ridt og de forhåbninger hun har for finalerne. 

Copyright Ridehesten.com
Jacob Theodor Schmidt og Syvhøjegårds Unforgetable S DWB. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Andenpladsen i dagens kvalifikation gik til Jacob Theodor Schmidt med avlshingsten Syvhøjegårds Unforgetable S DWB e. Untouchable/Cassini I (opdr. Sally-Ann og Flemming Schultz), som i dag imponerede både dommere og publikum med dens enorme springkraft. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Der er ingen tvivl om, at det er en hest, der har uanet med kapacitet og den mener det virkelig, når den sætter af. Den har en god teknik og springer i dag rigtig godt igennem ryggen, udtalte Johnny om den velspringende Untouchable-søn. Med dagens resultat på 8,6 har Jacob Theodor Schmidt lagt sig som nr. 4 i den samlede stilling for 6-års.

Copyright Ridehesten.com
Det krævede sin rytter at sidde fast på den velspringende hingst Syvhøjegårds Unforgetable S DWB i dag. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Rikke Haastrup Kristensen og den velspringende hoppe Hilly Vd Horst Z e. Harley VDL/Contender opnåede i dag 8,5 og det gav dem tredjepladsen i dagens kvalifikation, mens de samlet placerede sig som nr. 2. 

Caroline Rehoff Pedersen, der med Lerskovs Balouna e. Balou du Rouet/Carano (opdr. Rikke Meyer Jensen) i dag opnåede 8,4, placerede sig på en delt fjerdeplads med Christine Thirup ChristensenNiarado Lille Lunden e. Diarado/Lambrusco Ask (opdr. Mikal og Preben Iversen), mens hun tog tredjepladsen i den samlede stilling. 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup Kristensen og Hilly Vd Horst Z. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

I morgen nulstilles resultatet for alle kvalificerede i de tre årgange. Finalerne rides som en stilspringning, hvor de fem bedste i 5- og 6-års klassen skal dyste om den endelig sejr i en omspringning. 

Se det samlede resultat for 6-års HER og resultatet fra dagens klasse HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen