Hattrick til Knirke

05-12-2022 15:07

Charlotte Kusk Berwald

I år var syvende år hvor den unge ponyspringrytter Knirke Emilie Lebeck deltog i Christmas Show Warm Up. Dette år blev det til et hattrick til den unge rytter

Copyright Ridehesten.com
Knirke Emelie Lebeck og Black Assasin. Årets tredje og sidste hattrick. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Knirke Emilie Lebeck og ponyen Black Assasin red på banen til årets sidste klasse ved Christmas Show Warm Up Pony fik de lov at lukke og slukke til et af årets allerstørste ponyfester. For det første var de sidste ekvipage og for det andet vandt de klassen, så årets sidste æresrunde blev også deres. Dermed lavede Knirke og Black Assasin et hattrick, idet de havde vundet de to kvalifikationer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Christmas Show er årets fest
I år var det syvende år Knirke deltog ved stævnet, så hun vidste præcis hvad der ventede. Og det er også derfor hun år efter år vender tilbage til Vilhelmsborg. – Vi elsker Christmas Show. Det er så hyggeligt og bare noget helt specielt, fortæller Knirke til Ridehesten. Til hverdag er Knirke en travl pige, der, udover at skulle træne sine ponyer, også tager del i den daglige pasning. – Vi har ponyerne derhjemme og ordner alting selv. Hver eneste dag er der ti bokse, der skal muges ud og ordnes. Det giver et dejligt bånd til ponyerne, man kommer til at kende dem ud og ind, fortæller Knirke. Det lille team derhjemme kan også uden tvivl betegnes som sammentømret. For det er nemlig Knirkes mor, der træner hende i spring. Hver eneste uge står dog på flere dressurtimer end springlektioner, for Knirke er meget optaget af at kunne ride ordentligt mellem springene. Derfor rider hun ugentligt dressurtimer hos Lars Rasmussen. 

Copyright Ridehesten.com
Knirke Emelie Lebeck og Black Assasin. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Store drømme
År 2022 har budt på en masse gode oplevelser for Knirke på tretten år. I år vandt hun DM indendørs på Golden Star på 24 år. Står det til Knirke bliver guldmedaljen med Golden Star dog ikke det største karrieren kommer til at byde på: – Jeg drømmer om at nå hele vejen til EM og NM, det kunne være skønt hvis det kunne lade sig gøre. Og så vil jeg gerne lære at sko heste. Vores smed er heldigvis god til at tage sig tid til at forklare og fortælle, fortæller Knirke, der ikke er bange for at kaste sig ud i et ellers meget mandsdomineret fag. Og hvad ønsker hun sig i julegave? – En childrenhest! udbryder Knirke. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald