HC Matthiesen: Niveauet har været fantastisk

24-04-2021 17:19

Horse and Dreams Hagen: Det er ikke kun rytterne som har repræsenteret Danmark i Hagen de sidste par dage. De danske internationale dommere, Hans-Christian Matthiesen og Susanne Baarup Christensen, har begge dømt ved stævnet og de er ligesom rytterne glade for at være tilbage igen

Copyright Ridehesten.com
Hans-Christian Matthiesen i Hagen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Både spring - og dressurrytterne er i disse dage repræsenteret ved stævnet i Hagen, men de er ikke de eneste. På dommersiden er de to anerkendte danske dommere, Hans-Christian Matthiesen og Susanne Baarup Christensen repræsenteret. Hans-Christian, også kaldet HC, dømte torsdagens og fredagens Grand Prix'er, mens Susanne i går dømte Intermediaire I og i dag skal dømme küren. 

– Niveauet har været fantastisk og jeg tror det har været på mesterskabs niveau, fortæller HC og fortsætter – For mig er det super vigtigt at holde sig skarp, så jeg har kigget en masse på video for at være klar til at komme i gang med at dømme igen.

Hør herunder Hans-Christian Matthiesen fortælle mere om niveauet i Hagen og hvordan det er for dommerne at komme afsted igen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen