Helgstrand holder master class ved USPRE Week

24-01-2018 11:30

Camilla Tiefensee Schrøder

Andreas Helgstrand skal uddele tips om træning af spanske heste på Grand Prix-niveau ved PRE Horse Festival under dressurfestivalen i Florida

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den amerikanske forening for spanske heste, USPRE, holder i denne uge sin årlige PRE Horse Festival i forbindelse med Adequan Global Dressage Festivalen i Wellington, Florida, og et af højdepunkterne på programmet bliver ifølge Eurodressage, når den danske dressurrytter Andreas Helgstrand holder master class fredag den 26. januar.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Festivalen afholdes årligt i den tredje uge af Global Dressage Festival og består af en uge fyldt med aktiviteter dedikeret til den spanske hesterace PRE.

Andreas Helgstrand vil i løbet af 30 minutter dele ud af sine erfaringer som både forretningsmand, rytter og træner af Grand Prix-heste og vil fortælle om nogle af de specifikke fokuspunkter, der er i træningen af den spanske race på højesteniveau. To Spanske Grand Prix-heste vil blive fremvist under rytter, og her har han danske Mikala Münter og U25-rytteren Kerrigan Gluch med.

Læs mere på USPRE's hjemmeside.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen