Helsegård sejrede i Dressurens Venner Cup

18-07-2021 18:33

Annika Knudsen Lorentsen

Det blev det ene hold fra Heslegård Sportsrideklub, der tog sejren, i dagens afdeling af Dressurens Venner Cup, som blev afviklet hos Nordsjællands Sportsrideklub, og det var en god oplevelse fortæller Mia Miehs, som var en del af vinderholdet 

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet fra Heslegård Sportsrideklub. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag er der blevet afviklet en afdeling af Dressurens Venner Cup, hvor vinderen får en billet til finalen senere på året. Dagens afdeling blev afholdt i forbindelse med distriktsstævnet hos Nordsjællands Sportsrideklub, og der var i alt tre hold til start. 

Vinderholdet blev det ene hold fra Heslegårds Sportsrideklub, som bestod af Kajsa Kvist med Matina Zack, Pernille Bjærre med Treldegårds Samanta, Mia Miehs med Titania Byhøj og Emilie Overgaard Madsen med Springborgs Guytino DWB. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var et supergodt stævne, og vi glæder os rigtig meget til at ride ved finalen i Solrød, fortæller Mia Miehs fra vinderholdet, og fortsætter: 

– Det er altid spændende at se, hvordan kommunikationen er mellem hest og rytter på dagen, nogle var bedre i går, og nogle var bedre i dag. En af vores ryttere forbedrede sig hele 12% i går, fordi den i går var bange for blomsterkasserne. Vi synes det har været et rigtig sjovt stævne, og vi elsker idéen om at ride som hold. Det er noget helt specielt. 

Se resultater fra stævnet HER.

Copyright Ridehesten.com
Pernille Bjærre og Treldegårds Samanta. Foto: Privat
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen