Henrik Ankarcrona til Firkløverets Springakademi

26-02-2019 12:31

I marts måned byder Firkløverets Springakademi velkommen til endnu en springclinic på Barthahus Ridecenter og denne gang er det den svenske landstræner Henrik Ankarcrona som kommer og varetager undervisningen

Copyright Ridehesten.com
Henrik Ankarcrona

I marts måned byder Firkløverets Springakademi velkommen til endnu en springclinic på Barthahus Ridecenter. Og denne gang har de en kæmpe oplevelse til både vores ryttere og publikum: den svenske landstræner Henrik Ankarcrona kommer og varetager undervisningen. Clinicen afholdes fredag den 22. marts og lørdag den 23. marts med gratis adgang for publikum.

En fantastisk og lærerig oplevelse for alle
Der er lagt i ovnen til to helt exceptionelle dage, når Henrik Ankarcrona helt ekstraordinært svinger forbi Kokkedal i Nordsjælland og deler ud af hans mangeårige erfaring.

Når Henrik underviser akademiets ryttere, vil der være åbent for publikum. Alle - store som små - får derfor mulighed for at lytte og kigge med, når Henrik underviser akademiets ryttere.

Det går godt for svenskerne
Siden det svenske landshold fik Henrik Ankarcrona som landstræner, har de hevet medaljer hjem til flere store stævner. En succes som vi får lov til at snuse til under vores næste clinic. Det svenske landshold vandt sølv ved WEG i Tryon 2018 med Henrik Ankarcrona i spidsen. Ved EM i Göteborg 2017 blev det til hele to medaljer: sølv for hold og en individuel guldmedalje til Peder Fredricson.

Gratis for publikum
Arrangementet finder sted den 22. og 23. marts 2019 på Barthahus Ridecenter i Kokkedal. Det vil være gratis for publikum begge dage. Derudover vil det være muligt at købe varme drikke. Firkløverets Springakademi glæder sig til at byde velkommen til en spændende dag i selskab med akademiets ryttere og Henrik Ankarcrona. Programmet vil blive offentliggjort i dagene op til.

Fredag 22. marts 2019: Clinic for akademiets U25 ryttere.
Lørdag 23. marts 2019: Clinic for akademiets junior -og ungryttere.

Læs mere HER

Ved sidste clinic havde havde akademiet tre super gode dage. Maria Gretzer og Bjørn Carlsson underviste junior -og ungrytterne mens landstræner Bo K. Møller underviste U25 rytterne. Se videoen fra sidste clinic herunder

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen