Her er Vamos Amigos' helsøster (video)

07-07-2022 12:58

Trine Askjær-Jørgensen

Nu kan du få fingre i Vamos Amigos' helsøster. Med Cathrine Laudrup-Dufour har den kun 10-årige vallak slået sit navn fast i topsporten. Hvem ved, om der gemmer sig en lige så stor stjerne i den fine, lille hoppe, der er hans helsøster?

Copyright Ridehesten.com
Vamos Amigos og Cathrine Laudrup-Dufour i Aachen i sidste weekend. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Siden sidste weekend har den imponerede Vitalis/ Blue Hors Hotline-søn, Vamos Amigos, og dressurrytter Cathrine Laudrup-Dufour været på alles læber. Ved verdens største stævne CHIO Aachen i Tyskland lavede ekvipagen nemlig hattrick i den 5-stjernede dressurkonkurrence. De vandt sikkert alle tre klasser og dansede sig til over 88% i søndages kürfinale.

Den velgående 10-årige vallak er avlet i Holland og registreret i det tyske avlsforbund Westphalen. Han var tidligere i stalden hos Helgstrand Dressage, hvor han blev uddannet af Marianne Helgstrand, under hvem han bl.a. har gået DRF's unghestechampionat som 4- og 5-års.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2019 blev han solgt til engelske Annabella Pidgley gennem Cathrine Laudrup Dufour, der også træner den succesfulde, unge rytter og som altså siden da har uddannet den brune vallak med stor succes.

Nu kan du få fingre i Vamos Amigos' helsøster, og hvem drømmer ikke om at have sådan en lovende stjerne stående? Vallakkens helsøster, kaldet Vamos Amigas, er netop nu til salg på den online Westphalem-auktion, der finder sted fra den 7.-11. juli. Det skriver EuroDressage.

Se selv det fine føl avlet af Noortje Radstake i Holland:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen