Her kan du købe Magasinet Ridehesten

15-04-2019 10:49

Annika Knudsen Lorentsen

Du kan selvfølgelig abonnere på Magasinet Ridehesten her via Ridehesten.com, men det er faktisk også muligt at købe det i mange butikker og i Kastrup Lufthavn

Copyright Ridehesten.com

Vil du ligesom mange andre gerne læse Magasinet Ridehesten? Du behøver faktisk ikke abonnere på det for at have muligheden for at købe det. 

Magasinet kan købes i flere butikker i hele landet, ligesom det også er tilgængeligt i hele 5 WH smith's butikker i Kastrup Lufthavn (Københavns lufhavn).

Så planlægger du en flyvetur fra København, måske allerede i påsken, eller på et senere tidspunkt? Husk at få Magasinet Ridehesten med på tur, læn dig tilbage i flysædet og læs de mange spændende faglige artikler, sidste update på forskellige begivenheder og meget mere godt læsestof for hestefolk. 

Se listen over butikker hvor du kan købe Ridehesten her.

Abonnér og få det direkte i postkassen

Vil du gøre det hele nemmere, så kan du selvfølgelig også abonnere på magasinet, for en periode på et halvt- eller helt år af gangen. Så får du først i hver måned leveret mange siders spændende læsestof direkte i din postkasse. 

Bestil et abonnement her.

Vil du gerne bestille et enkelt blad direkte hjem til dig er det selvfølgelig også muligt. Det kan bestilles via vores webshop, hvor du også finder andre ting som bøger, DVD'er og enkelt artikler. 

Se mere her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen