Herning2022 kom i mål med overskud

14-03-2023 18:56

Annika Knudsen Lorentsen

Det firedobbelte verdensmesterskab i Herning sidste år, ECCO FEI World Championships 2022 Herning blev en stor sportslig succes, og nu foreligger regnskabet, som viser et overskud

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Gennem tre år har der været arbejdet på at gøre ECCO FEI World Championships i Herning i august 2022 til en helt særlig oplevelse for ryttere, sponsorer og gæster fra store dele af verden. Jens Trabjerg og Casper Cassøe Krüth, der stod som arrangører af verdensmesterskaberne i dressur, paradressur, springning og voltigering var fra begyndelsen indstillet på, at dette verdensmesterskab skulle være noget ganske særligt. Det mål gik i opfyldelse, da det vrimlede ind med entusiastiske tilskuere, som skabte en helt særlig atmosfære på de tre stadions: Stutteri Ask Stadium, BB Horse Arena og i Jyske Bank Boxen. At de danske atleter billierede med at gøre Danmark til mest vindende nation, for første gang i historien, gør blot eftermælet for Herning2022 endnu større.

Overskud på knap 1,5 millioner
Regnskabet for ECCO FEI World Championships er nu endeligt opgjort. Der har været arbejdet med VM i tre år, og det samlede resultat er opgjort til et overskud i selskabet på 1.461.000 kr.  

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er glade og stolte over at gennemføre så stort et arrangement med overskud, udtaler Jens Trabjerg på vegne af VM-selskabet. Det har tidligere vist sig at være overordentlig vanskeligt for arrangørerne af verdensmesterskaberne at få en fornuftig økonomi i afviklingen.

– Det positive økonomiske resultat er også et udtryk for den store opbakning vi har fået fra sponsorer, samarbejdspartnere og de mange glade gæster til Herning2022. Og det økonomiske resultat ligger fint i forlængelse af den positive effektrapport, som blev offentliggjort i sidste uge, slutter Jens Trabjerg. (Læs mere om Effektrapporten  HER).

/Pressemeddelelse

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner