Hestekød på sortbørs marked

29-10-2015 10:50

Britt Carlsen

Der er fortsat ikke fundet nogle skyldige efter drabet på den franske springhest, der blev stjået fra sin box i Florida og slagtet. Nu samles der ind for at give en dusør - skuespiller William Shatner har doneret $5.000

Copyright Ridehesten.com

Den 11-årige topspringhest Phedras De Blondel der i weekenden blev ført ud af sin box hos Debbie og Steve Stephens i Florida og slagtet har skabt overskrifter. Det brutale "mord" som hændelsen betegnes i Florida, på hesten skyldes formodentlig en jagt på hestekød. Det er forbudt at spise hestekød i Florida, men der er et sort marked for kødet, der er en del penge værd fortæller Nick Atwood fra Animal Rights Foundation i Florida til Daily Mail. Phedras De Blondel var flilteret af en ekspert, og derfor mener myndighederne, at han blev slagtet for kødets skyld.

Parret har indsamlet omkring $30.000 som er udløvet i en dusør for informationer, der kan føre til at personerne bag bliver fundet og straffet. Den kendte skuespiller (Star Trek) William Shatner, der selv er rytter, har doneret $5.000 til sagen. 

Se mere her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen