Hingste et skridt nærmere kåring

18-02-2023 14:53

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

I dag var de springhingste der er udtaget til Dansk Varmblods Hingstekåring 2023 samlet på Vilhelmsborg, hvor der var løsspringningstræning og hvor dommerne igen kunne besigtige hingstene

Copyright Ridehesten.com
Cartoon Hero RV ejet af Frandsbjerg Horses. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Inden længe afholdes Dansk Varmblods Hingstekåring 2023, og derfor var de udtagne springhingste i dag samlet på Vilhelmsborg, hvor der var løsspringningstræning på programmet. 

11 hingste var mødt op til dagens træning, og de viste alle fin form og gode takter. Dansk Varmblods dommere var til stede for at besigtige hingstene og danne sig et bedre indtryk af dem hver især, inden de ser dem igen under rytter onsdag den 8. marts i Herning. 

Copyright Ridehesten.com
Mjanghøj's Clear Heart Z ejet af Katrinelund. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagene ved Dansk Varmblods Hingstekåring byder desuden på longering og to gange løsspringning, inden det kan afgøres hvilke hingste der frasorteres og hvilke der udnævnes som præmiehingste. 

Ved dagens løsspringning fik hingstene mulighed for at øve sig i det format der venter dem i Herning, og et mindre publikum så nysgerrigt til, mens hingstene blev løssprunget en efter en. 

Hingstene der var mødt op på Vilhelmsborg kom fra en del forskellige avlere og ejere, og Stald Bøgegården ved Stina og Jørgen Schmidt var særdeles aktive med at fremvise både egne og andres hingste ved dagens løsspringning. 

Copyright Ridehesten.com
Bøgegårdens Unstoppable. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen