Hjælpepulje åben for ansøgninger

01-05-2020 07:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Nu er det muligt for Dansk Ride Forbunds rideklubber at ansøge om økonomisk hjælp via. corona-hjælpepuljen under Danmarks Idrætsforbund. Ansøgningsfristen er fra den 1. til den 15. maj

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidligere på måneden afsatte Folketingets partier 50 mio. kr. som en hjælpepulje til lokale idræts- og spejderforeninger, som mærker de økonomiske konsekvenser af coronakrisen. 

I dag åbnes der for ansøgninger, skriver Danmarks Idrætsforbund (DIF) i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Ud af de 50 mio. kr. kommer Danmarks Idrætsforbund (DIF) og  Danmarks Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) i fællesskab til at administrere uddelingen af de 44 millioner kroner via DIF og DGI’s corona-hjælpepulje. Også idrætsforeninger, som ikke er en del af DIF og DGI kan søge puljen.

Dansk Ride Forbund hører under Danmarks Idrætsforbund, og derved kan deres rideklubber sende en ansøgning afsted mod hjælpepakken. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Puljen kan søges i en relativ kort periode - fra fredag den 1. maj til og med fredag den 15. maj, og alle ansøgninger forventes behandlet inden udgangen af juni måned.

Dansk Ride Forbund skriver på deres Facebook-side, at:
1. maj vil alle foreninger/klubber under DIF modtage en mail med info via CFR, hvorigennem selve ansøgningsprocessen vil finde sted. Alle rideklubber har desuden fået tilsendt information omkring hjælpepakken via deres klubmail den 29.04.2020

Har man brug for vejledning og/eller svar på konkrete spørgsmål, vil man fra og med 1. maj kunne finde dette via DIF's hjemmeside.

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen