Hjallerup aflyser ikke deres stævne

12-08-2022 14:19

Christine Krogh Frausing
Skribent

For blot få dage siden kigge stævnearrangørerne ved Hjallerup Rideklub direkte ind i i et underskud, på mere end 200.000. Der var stor tvivl om hvorvidt stævnet kunne afholdes, men nu melder klubben klart ud

Copyright Ridehesten.com
Emilie Mosegaard Christiansen og Syvhøjegaards Enzo til start ved Hjallerup Rideklub. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 24.-28. august, er Hjallerup Rideklub værter for et internationalt springstævne, der går i CSI2*, CSIYH1* og CSIU25. Desværre så økonomien meget sløj ud, indtil i dag. For blot få dage siden lignede det et underskud på 200.000 kr. for stævnearrangørerne, der er en rideklub og ikke en privat stævnearrangør. 

I første omgang forsøgte Hjallerup i samarbejde med DRF at få ændret CSI2* til CSI1*, for at mindske underskuddet. Desværre blev denne forspørgsel afvist af FEI, og det stod nu klart, at stævnet enten skulle afvikles som planlagt, eller aflyses. 

Klubben måtte derfor råbe om hjælp, og bad om sponsorater på op til 20.000 kr., for at få hentet underskuddet ind. Hurtigt trådte mange til, private som virksomheder, og i dag kunne klubben meddele, at stævnet bliver en realitet, og at de begynder at gøre stævnepladsen klar. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Underskuddet er nu nede på 48.000 kr. og derfor er det en størrelse der nu er til at arbejde med, og som måske kan nå at blive hentet ind allerede denne uge. 

Folk har valgt at støtte på mange måder, nogle har købt VIP bord, nogle har sponsoreret en klasse, og andre har støttet med direkte sponsorater i form af et bestemt beløb. 

 

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen