Holstein-hest til Tallin Farm

27-01-2023 18:32

Annika Knudsen Lorentsen

Den danskavlede vallak Holsteins Bacardi D Balou er blevet solgt til Tallin Farm i USA, som ejes og drives af danske Charlotte og Brian Bech-Hansen

Copyright Ridehesten.com
Sophia Studd med Holsteins Bacardi D Balou. Foto: Sportfot
Nyheden fortsætter efter annoncen

Familien Holstein har gennem tiden stået bag flere succesfulde afkom, og det gælder blandt andet den 9-årige vallak Holsteins Bacardi D Balou e. Balou du Rouet/ Kermo's White Talisman. Bacardi er trukket på hoppen Miss Holsteins Matinique, som selv er B-hest i springning, og som desuden mor til de to afkom Holsteins Barbie Girl og Holsteins Marisha, som ligeledes går med succes i sporten. 

Holsteins Bacardi D Balou blev for et par år siden solgt delvist til den danske familie, Studd, som er bosat i Wellington, USA. Her red Sophia Studd ham med succes og deltog i flere nationale og internationale klasser på højt niveau. Da Sophia tog turen til Europa sidste år for at dygtiggøre sig som rytter, tog Bacardi turen til portugisiske Adir Dias de Abreu, som har startet et par stævner med ham. Den portugisiske rytter driver forretning med danske Christina Nielsen, og de har medvirket til salget af den velspringende vallak til Charlotte og Brian Bech-Hansen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Charlotte og Brian er bosat i USA, hvor de driver Tallin Farm - Danish Sports Horses LLC, og hos sig har de flere danskopdrættede heste, blandt andet de to hingste Vong's Brunello og Las Vegas H DWB. I et opslag på sin Facebook fortæller Brian om købet af Bacardi. 

– Tiden vil vise hvilken ring han finder sig selv i, men vi er spændte på at tage ham med i vores team af heste til Wellington for WEF 2023-sæsonen, skriver han blandt andet. 

Bacardi har gået med succes internationalt op til 145 cm-klasser. I videoen nedenfor kan I se Sophia og Bacardi i aktion ved et tidligere stævne i en 140 cm-klasse. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen