Horsedoc har fået ny klinikleder

14-09-2023 06:39

Trine Askjær-Jørgensen

En ny klinikleder er netop trådt til hos Horsedoc Hestehospital og Tandklinik. Camilla Adsbøl glæder sig til at komme i gang med arbejdet og være med på den vækstrejse, virksomheden er på som en del af VetGruppen

Copyright Ridehesten.com
Camilla Adsbøl. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Horsedoc Hestehospital og Tandklinik, der har afdelinger i Sabro ved Aarhus, i Herning og i Vendsyssel og er en del af VetGruppen, en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, får nu ny klinikleder.

Camilla Adsbøl er 44 år og kommer fra Aarhus/Odder-området. Heste har altid været en stor del af hendes liv. Hun startede med at ride som 6-årig og har senere arbejdet som professionel rytter med egen uddannelses- og salgsstald, Stald Dalby, i Odder i mange år. I sin ridekarriere har hun blandt andet startet DM i springning for ungryttere og redet Grand Prix-dressur. Camilla har også undervist en del, primært i dressur, hvor hun blandt andet har trænet en juniorrytter, som red på landsholdet.

Fra 2016 og frem til nu har Camilla arbejdet på Højgård Hesteklinik i Aarhus, og oprindeligt er hun uddannet ved Retten i Aarhus som blandt andet bogholder og dommersekretær.

– Jeg så, at der var en ledig stilling som klinikleder hos Horsedoc, og jeg syntes, det lød utrolig spændende og udfordrende. At kunne kombinere min passion for heste og ledelse er et ønskescenarie for mig. Ikke mindst, fordi Horsedoc i mine øjne altid har fremstået som et moderne  udviklingsparat hospital, indleder Camilla.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– I og med, at Vetgruppen har købt Horsedoc, er disse visioner og fremtidsønsker ikke blevet mindre. Jeg kunne virkelig godt se mig selv i stillingen og syntes, det kunne være megaspændende at være en del af vækstrejsen. Jeg glæder mig til at gøre en forskel samt være med til at føre visionerne ud i livet, siger hun og fortsætter: – Derudover glæder jeg mig til at lære mine nye kollegaer at kende og skabe et team, hvor vi kan løfte hinanden og skabe en god fællesånd i det daglige arbejde, samt fortsætte med nogle af kerneværdierne som nærhed og tryghed med høj faglighed, så kunderne får den bedste oplevelse med faglighed i top.

Tidligere klinikleder, Annie Agerbek, siger følgende om ansættelsen af Camilla:

– Jeg har længe drømt om at få mulighed for at hellige mig IT og markedsføring indenfor hestebranchen og vil fortsat være tilknyttet Horsedoc og VetGruppen. Jeg ønskede ikke at træde tilbage, før vi havde fundet en løsning for Horsedoc, der er endnu bedre end tidligere. Jeg er utrolig glad for, at vi har fundet Camilla. Vi tror på, at hun er den helt rigtige løsning for Horsedocs fremtid, og vi har fuld tillid til, at Camilla vil være en god løsning for vores ansatte, klienter og patienter.

Til dagligt kommer Camilla til at arbejde tæt sammen med klinikleder og dyrlæge Peter Hjuler, som fortsat vil stå for alt det faglige vedrørende klinikken.

Copyright Ridehesten.com
Peter Hjuler. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen