Hvad er fremtidens netværk i hestebranchen?

30-08-2023 08:46

Trine Askjær-Jørgensen

Hestebranchens professionelle netværk, Equilink PRO, vil med en ny undersøgelse afdække interessen og behovet for et professionelt netværk i fremtiden. Arbejder du i hestebranchen? Så vil Equilink gerne vide, hvad netop du mener er fremtidens netværk i vores branche

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Du kender det med garanti: Hverdagen er travl og ofte stresset! Som ejer eller daglig leder af en virksomhed skal du ikke kun jonglere mange bolde på én gang. Det kniber som regel også med tiden og at nå det hele; job, familie og fritid. 

Overskudet til at bevare det strategiske mindset og tænke fremad bliver mindre, når du sidder nede i maskinrummet og har travlt dag efter dag. Det er virkeligheden for rigtig mange virksomhedsejere i dag. 

For vi er i en meget anderledes tid, hvor mange virksomheder udfordres på overlevelsesevnen, mens andre igen har en forrygende travl forretning. Det gør det svært at finde tid til at prioritere især én ting, som vi alle ellers godt ved er vigtigt, nemlig netværk.

Copyright Ridehesten.com
Tina Bjerregaard, direktør og facilitator i Equilink, står bag den nye undersøgelse, som alle med virksomhed i hestebranchen kan deltage i frem til og med den 4. september. Foto: Privat

Hvad er dine ønsker til fremtidens branchenetværk for hestesporten?
Spørgsmålet er, hvad du tænker, der skal til for, at netværk i fremtiden også er for dig og din virksomhed? Deltag i undersøgelsen: https://forms.gle/K4rYpjm1Xx7rp77G9

Det vil direktør og facilitator i Equilink, Tina Bjerregaard, gerne undersøge, for som hun siger:
– Netværk er vigtigt! Du ved aldrig, hvornår du får brug for dit netværk, men én ting er sikkert, den tid kommer! Det kan være den tætte relation eller sparring, som gør alting nemmere såvel som et konkret forretningsanliggende.

– Og netværks vigtigste ressource og fundament er medlemmerne, så alt, hvad vi laver i Equilink, skal give værdi og mening for nuværende såvel som kommende deltagere. Derfor er undersøgelsen meget vigtig for fremtidens netværk.

Fællesnævneren for alle, som arbejder i hestebranchen, er:

  • at hestefolket er vores målgruppe
  • at vi skal drive en sund forretning 
  • at vi gerne vil inspireres, motiveres og udvikle os selv vores forretning
  • at vores branche er en niche, hvor nære relationer kan gøre en kæmpe forskel og bane vejen for nye samarbejder

– Equilink har allerede en medlemsliste, som repræsenterer mange grene af hestebranchen, og bredden i netværket er en styrke. Derfor vil jeg også gerne sikre, at vi hele tiden har et program bestående af aktiviteter og mødeformer, som matcher hele branchens behov og den tid vi er i, understreger Tina Bjerregaard.

Copyright Ridehesten.com
Ekspert i humor Rune Green er indlægsholder ved netværksdagen den 13. september i Skanderborg. Foto: Privat

Svar og vind en netværksdag
Fortæl din mening i undersøgelsen via linket. Svarer du på alle spørgsmålene, kan du vinde en gratis og fuldt faciliteret netværksdag. Værdien er 1800 kr. + moms.

Equilink har to netværksdatoer, som du frit kan vælge imellem, hvis det er dig, der vinder. Netværksdag den 13. september i Skanderborg eller netværksdag den 10. november i Køge.

Uanset om du vinder, får du stadig en særlig invitation til:

  • Et års medlemskab i Equilink PRO
  • En uforpligtende gæsteplads til netværksdag

Svarfristen er mandag den 4 september kl. 18. Derefter trækkes to vindere. En kommer med i Jylland 13/9, og en kommer med på Sjælland 10/11, og vi giver vinderne direkte besked.

Equilink håber, du har lyst til at være med til at skabe fremtidens netværk gennem dine svar.

Deltag i undersøgelsen her.

Fakta
Om Equilink

Equilink er et professionelt netværk med fysiske og online events for alle aktører i hestebranchen, og årsprogrammet sammensættes alsidigt, så der er noget for både enkeltmands-, små og større virksomheder.

Læs mere om Equilink.

Copyright Ridehesten.com
Ekspert i salgsstrategier Lasse Hinke er indlægsholder til netværksdagen den 10. november i Køge. Foto: Privat
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen