Hyldest til Maxie og Zac ved Christmas Show lørdag

12-12-2021 19:00

Trine Askjær-Jørgensen

For blot et par uger siden red Maxie Nabi Christiansen for sin bedste ven, Zac Kean Parry, der er blevet mobbet så meget, at han har valgt at stoppe i ridesporten. I går aftes hyldede A Equipt og Casper Cassøe så sammen de to drenge på scenen ved Christmas Show med håb om, at Zac vil genoptage ridningen

Copyright Ridehesten.com
Maxie og Zac blev hyldet på scenen af Casper Cassøe og A Equipt. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter den hjerteskærende historie om mobbeofret Zac Kean Parry og hans ven Maxie Nabi Christiansen for nogle uger siden satte A Equipt og Casper Cassøe sig sammen for igen at sætte fokus på problemet med mobning af ryttere i går aftes til det store Christmas Show på Vilhelmsborg.

Derfor var de to ponyryttere, Zac og Maxie, blevet inviteret af Danish Derby til Christmas Show, og lige inden starten af den store Grand Prix lørdag aften blev de to drenge inviteret på scenen.

Her hyldede Casper Cassøe den 10-årige Maxie Nabi Christiansen for hans loyalitet og støtte til vennen Zac Parry. Casper fortalte samtidig om hans egen barndom, der også var præget af mobning grundet hans interesse for ridesporten og heste – det var tydeligvis et emne, der lå Caspers hjerte nært.

Herefter blev fokus rettet mod Zac Parry, hvortil Casper Cassøe på vegne af hele rideverdenen udtrykte sin opbakning og forhåbning om, at Zac vil genoptage interessen for heste og ridesporten.

Copyright Ridehesten.com
Zac Kean Parry og Maxie Nabi Christiansen med de flotte gaver fra A Equipt. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Afslutningsvist blev Maxie og Zac hyldet af A Equipt på scenen. Her overrakte Line Guldhøj fra A Equipt en fuld udstyrspakke til Maxie som en anerkendelse af hans initiativ med at hjælpe vennen Zac og for at sætte fokus på problemet med mobning.

Derudover fik Zac Parry overrakt en underskrevet sponsoraftale fra A Equipt, som kan indløses såfremt han vælger at genoptage ridningen. Sponsoraftalen indebærer et fuldt produktsponsorat til en værdi af 10.000 kr. samt omtale som A Equipt ambassadørrytter.

– Det er en hjerteskærende historie, at en talentfuld rytter som Zac Parry vælger at stoppe i ridesporten på grund af mobning, og det belyser måske endda et endnu mere udbredt problem i ridesporten, som vi alle bør sætte fokus på. Vi håber, at vi med dette sponsorat kan bidrage til, at Zac vender tilbage til ridesporten, og så vil vi hos A Equipt overveje, hvordan vi fremadrettet kan gennemføre andre aktiviteter, der har til formål at italesætte problemet med mobning af ryttere, sagde Line Guldhøj fra A Equipt.  

Casper Cassøes italesættelse af problemet og parallelerne til hans egen barndom samt A Equipts støtte til både Maxie og Zac udløste store klapsalver blandt publikum fra et fyldt Vilhelmsborg. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen