I dag løber det store Christmas Show af stablen

07-12-2021 12:42

Christine Krogh Frausing
Skribent

Først var det Christmas Show Warm Up for hest, så for pony, så finalerne i Baltic Cup, og nu kører stævnearrangørerne på fjerde og sidste uge. Denne uge er nemlig det store landsstævne, Nathalie Horsecare Danish Christmas Show 2021

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup Kristensen vandt sidste år den store Grand Prix klasse. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tre ud af fire uger er gået med stævne, og nu er det tid til den fjerde og sidste uge, nemlig det store landsstævne "Nathalie Horsecare Danish Christmas Show 2021". Både ponyer og heste på mange forskellige niveauer, har fyldt stævnepladsen de sidste uger, men nu indtræffer den sidste stævneuge. 

I løbet af ugen kan du opleve alt fra unghesteklasser til S** Grand Prix, derudover vil der lørdag aften være det som er alle rytternes 'juleaften' hvor der afholdes Knock Out Springning, Six bar, samt en julekoncert med Nicoline Steen Kristensen. Det er gratis at komme ind hele ugen, bortset fra lørdag, hvor det koster 175,-,  

Fakta
Hvem er Nikoline Steen Kristensen?

Nicoline Steen Kristensen var finalist ved dette års X-Factor. Med hendes blot 18 år, har hun allerede fået skrevet kontrakt med Sony Music Denmark, og den 29. Oktober kunne hun løfte sløret for hendes første udgivet sang. Sangen er en julesang og hedder "Rigtig Jul", og mon ikke den bliver spillet på lørdag?

Fold up

I dag starter stævnet med to åbne opvarmingsklasser, henholdsvist en LA** (120 cm) og en MB* (125 cm). Herefter kører der nogle forskellige ture, Small Tour, Medium Tour, Large Tour og Youngster Tour. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er lige knap 500 ekvipager der stiller til start ved stævnet, hvilket betyder at der den kommende uge vil være mange ryttere, forældre og grooms til stede på samme stævneplads. Derfor er det også besluttet at ALLE skal kunne vise en negativ coronatest, uanset om man er vaccineret eller ej. Læs mere om det her. 

Copyright Ridehesten.com
Line Pagh og Copy Lucky. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

God mad er vigtigt

De nye forpagtere på Café Vilhelmsborg sørger for god mad til alle ryttere, grooms, publikummer og frivillige. Både morgen, middag og aften er det muligt at købe buffet, hvor god mad til venlige priser er fokus.

– Der er et stort udvalg af buffetretter. Al mad er hjemmelavet, der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og det er fornuftige priser, der er til at have med at gøre, siger Helle Snebang og Karina Larsen til Ridehesten da de i Oktober overtog nøglerne.

Find start- og resultatliste her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen