Indstil din klub til prisen "Årets Klub" frem til 1. februar

28-01-2022 15:41

Christine Krogh Frausing
Skribent

Hvert år uddeler Dansk Ride Forbund prisen "Årets Klub". Med prisen sætter DRF fokus på klubber, der har gjort en særlig indsats og derfor kan virke som inspiration for andre klubber. Deadline for indstilling til prisen er normalvis 31. december, men grundet COVID-19 har DRF undtagelsesvist valgt at rykke deadline til 1. februar 2022

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Dansk Rideforbund har i år valgt at rykke deadline for indtilling til åretsklub, til d. 1 februar, i stedet for 31. december. Det betyder altså at du endnu kan nå at indstille din klub, men at det er ved at være sidste chance!

Prisen som Årets Klub gives til en klub, der i årets løb har gjort en særlig indsats inden for en række bestemte områder. 

Kriterier for indstilling:

  • Årets klub er medlem af Dansk Ride Forbund
  • Årets Klub skal have ydet en særlig indsats indenfor en eller flere af følgende områder:
  • Klubben er gået nye veje indenfor rekruttering af nye medlemmer og/eller har oplevet stor fremgang i klubbens medlemstal.
  • Klubben er gået nye vejen indenfor medlemspleje og fastholdelse af deres medlemmer
  • Klubben er gået nye veje for at værdsætte og respektere det frivillige arbejde og/eller klubben har gjort en særlig indsats for de frivillige.
  • Klubben er gået nye veje indenfor afvikling af stævner, der imødekommer rytternes ønsker.
  • Klubben er gået nye veje indenfor samarbejde med skoler, institutioner, SFOer eller kommuner.

Klubben belønnes med 20.000 kr. og hædres på det årlige Repræsentantskabsmøde, som i år afholdes den 2. april. Alle klubbestyrelser og distrikter under Dansk Ride Forbund kan indstille klubber til Årets Klub – find indstillingsskemaet her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen