Isabell Werth gjorde det igen

02-12-2018 14:02

Så faldt afgørelsen i Saab Top 10 - Isabell Werth satte en stor streg under at hun er årets førende dressurrytter i 2018

Isabell Werth har været urørlig denne weekend ved Sweden International Horse Show hvor hun på Weihegold Old har deltaget ved Saab Top Ti. 

I går vandt hun overlegnet Grand Prix-klassen med over fire procent til nærmeste konkurrent og det samme var tilfældet i dagens Grand Prix kür. Generelt var niveauet højt i küren, hvor syv ud af de ti ryttere formåede at ride over de magiske 80%. 

Werth var tæt på at bryde 90%-muren da hun og Weihegold vandt klassen med 89,77% efter et program som blev belønnet med flere 10 taller. Dommerne var specielt begejstret for den kunstneriske indtryk i küren, som de samlet bedømte til intet mindre end 95%.

Copyright Ridehesten.com
Dorothee Schneider og Sammy Davis Jr. Foto: Jytte Lemkow

Svenske Patrik Kittel tog i dag et skridt op ad placeringsrækkefølgen i forhold til i går, da han og Delaunay Old kom Werth nærmest med 85,87%. De blev især belønnet på sværhedsgraden som fire ud af de fem dommere gav et rent 10-tal for.
 Dorothee Schneider blev på hendes VM-hest Sammy Davis Jr. i dag nummer tre med 84,72%.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio. Foto: Jytte Lemkow

Den danske dressurprins som de svenske medier har døbt Daniel Bachmann Andersen, havde i dag en teknisk værdi som kunne have udløst en femtepladsen sammen med Blue Hors Don Olymbrio. Desværre var den kunstneriske værdi knapt så højt som de højere placerede, men blev til adskillige 8 og 9-taller for ekvipagen som gjorde at de red sig ind på syvendepladsen med 80,05%.

Se resultatet af klassen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen