Isabell Werth leverer ridning i verdensklasse

25-02-2017 07:28

Ved fredagens World Cup Grand Prix Freestyle ved Gothenburg Horse Show var det Isabell Werth og Emilio, der løb af med en sikker sejr

Copyright Ridehesten.com
Foto: MiP Media
Nyheden fortsætter efter annoncen

Isabell Werth tager en sikker sejr ved fredagens World Cup Grand Prix Freestyle med Emilio. Det er kun ekvipagens anden Kür sammen, men alligevel leverer de en super flot præstation med en score på hele 84,200 %. I torsdagens Grand Prix scorede Werth 81,080 %, og dermed er hun den første rytter nogensinde, der opnår over 80 % i Grand Prix på tre forskellige heste samme år, det også betyder, at superstjernen har kvalificeret sig til World Cup Finalen i Omaha, Nebraska på alle tre heste.

I fredagens Grand Prix Freestyle var det Patrik Kittel og Delaunay, der tog andenpladsen med 80,910 %, mens tredjepladsen gik til tyske Jessica Von Bredow-Werndl med hesten hesten Unee BB, der red til en score på 80,845 %.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Men også den danske rytter, Mai Tofte Olesen og Rustigque e. Heslegård’s Rubin/ Birgit Meister var til start i fredagens Grand Prix Freestyle. Ekvipagen red sig ind på en flot syvende plads med en score på 72,805 %.

Du kan se alle resultaterne HER

/tidningenridsport.se

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald