Jan genvalgt som WBFSH-formand

11-10-2022 14:54

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Danske Jan Pedersen har i en årrække stået i spidsen for World Breeding Federation for Sport Horses som formand, og det fortsætter, idet, at han netop er genvalgt som formand for en periode på yderligere tre år 

Copyright Ridehesten.com
Jan Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Netop nu finder World Breeding Federation for Sport Horses generalforsamling 2022 sted i Dresden, Tyskland, og her er Jan Pedersen blevet genvalgt som formand. 

Jan Pedersen, som ligeledes er formand for Dansk Varmblod, blev tilbage i 1999 valgt som formand for World Breeding Federations for Sport Horses, og den post er han blevet genvalgt til utallige gange siden. 

Copyright Ridehesten.com
Jan Pedersen ved UVM på Zangersheide i år. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Siden 1994 har Jan Pedersen, der kommer fra Arden, været formand for Dansk Varmblod, og siden 1999 for WBFSH, som samler verdens ridehesteavlsforbund under sig. Jan Pedersen har gennem mange år arbejdet som handelskolelærer, han er gift med Bodil Marie Toftdal Pedersen og sammen har de tre døtre. Jan er suden slået til Ridder af Dannebrog for sin store indsats for den danske hesteavl, hvor han i 2019 blev udnævnt til Ridder af 1. grad. 

WBFSH's generalforsamling fortsætter til og med i morgen. Læs mere om det her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen