Jeanette Sund placeret to gange i Helsinki

30-10-2019 15:07

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden var danske Jeanette Sund til start ved Helsinki Horse Show i CDI3*, det var en stor oplevelse for den danske rytter og det blev endda til to flotte placeringer med den 12-årige Kaiseradler

Copyright Ridehesten.com
Jeanette Sund og Kaiseradler. Foto: Heidi Lammi

I weekenden var danske Jeanette Sund til start ved Helsinki Horse Show i CDI3* og det blev til to flotte placeringer med den 12-årige Kaiseradler e. Van Deyk E.H./Kimora. 

Fredag blev parret placeret som nr. 4 i Grand Prix med 63.674 %, mens de lørdag red til flotte 69.090 % i Kür, som gav dem en 5. plads. 

– Det var en stor oplevelse, også fordi det var så stort et stævne, nu hvor det var 5* World Cup for springrytterne. Kaiseradler var ret bange den første dag i arenaen, ligesom flere af de andre heste, og derfor red vi ikke til så mange procent. I Kür var han heldigvis meget mere sig selv, og gik rigtig godt, fortæller Jeanette og fortsætter:

– Det var en lang rejse, men det var helt sikkert det værd. Selvom det var en lang færgetur til Finland, så gik det rigtig godt og hesten klarede rejsen frem og tilbage super fint. Der var sørget rigtig godt for os ved stævnet, og vi fik f.eks. betalt hotel. Det gør man normalt ikke ved almindelig 3* stævner, så det var ekstra dejligt. 

Planen er at Kaiseradler får ferie i denne uge, og så kan det være at Jeanette stiller til start ved landsstævnet i Aalborg her i november. 

I videoen nedenfor kan du desuden se et sjovt indslag fra stævnet, hvor Jeanette Sund og hendes partner (og groom) Jesper Bæk skal svare på spørgsmål om hinanden. 

Se resultaterne her.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev