Jeanna Högberg vinder Bundgaard Byg Cup-kvalifikation

23-05-2021 14:22

Det har været en spændende kürdag i Bundgaard Byg Cup-kvalifikationen, hvor resultatet lægges sammen med gårsdagens Intermediaire I. Det samlede resultat for Jeanna Högberg og Nanna S. Merrald var så tæt, at kun 0,136% faldt ud til fordel for Högberg

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat af de første tre placeringer i Intermediaire Kür i dag blev ligeledes det samlede resultat i Bundgaard Byg Cup, hvor resultaterne fra Intermediaire I og Intermediaire Kür lægges sammen.

Den svenske toprytter Jeanna Högberg, der er ansat hos Helgstrand Dressage, blev i går klassens nr. 2 med Devonport e. Dancier/ Ravallo, som tilhører familien Kasprzak. Jeanna og Devonport var trods et par fejl i küren uovervindelige i dag, og det var med over et halvt procentpoint, så de netop også – ganske vist meget snævert – kunne kalde sig vinder af årets anden kvalifikation i Bundgaard Byg Cup. Jeanna besatte også fjerdepladsen i kvalifikationen med Empire B e. Sting.

Copyright Ridehesten.com
Nanna S. Merrald og Blue Hors Farrell. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.

Igen i dag leverede Nanna S. Merrald sammen med avlshingsten Blue Hors Farrell e. Fürstenball/ Dacaprio et flot og overbevisende ridt og indtog førerpositionen, indtil klassens sidste rytter Jeanna Högberg slog med hende med 0,75%. Nanna er også til start i eftermiddagens DM-klasse i Grand Prix Kür.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Berider og ungdomslandstræner Dennis Fisker sluttede samlet med hestene Rosenstolz e. Rotspon/De Niro og Baunehøjens Carpaccio e. Charmeur/ Kermo's White Talisman (opdr. Pia Gobert) som kvalifikationens nr. 3 og 5. Han leverede i dag en flot kür til 75,625%.

Se det samlede resultat af kvalifikationen.

Fakta
Bundgaard Byg Cup

Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Det gode samarbejde mellem DRF og Bundgaard Byg har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov.

Fold up
Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker og Rosenstolz. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen