Julestemning hos AAGS

24-11-2019 19:46

Mette Emilie Pedersen

Aagerupgaard Sportsrideklub har henover denne weekend budt en masse ponyryttere velkommen til deres stævne, hvor der var julemusik i højttalerne og højt humør blandt de fremmødte. Hallen var også nydeligt pyntet med lys og granguirlander. I dag var der finale i stævnets cup-klasse, Ingolf Cuppen

Copyright Ridehesten.com
Michala Andersson på Ørnagergård Caluni. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ingolf Cuppen er blevet afviklet i to afdelinger, først i LA6 og sidst i PRI. Cuppen er sponsoreret af beslagsmed Jesper Grimbühler og dermed også opkaldt efter hans egen hest, Ingolf.

Efter første afdeling, som blev afviklet lørdag eftermiddag, havde Michala Andersson på Ørnagergård Caluni lagt sig i spidsen efterfulgt af Tascha Engelbrecht på Santhos Kærlund og med Thilde Rude Hare på Hesselteichs A Candy Man på en tredjeplads.
Men denne fordeling blev ikke holdt fuldstændigt. Katia Bjerregaard Christensen på Strandgaard’s Let’s Dance levede nemlig op til sit navn i dagens afdeling og hoppede dermed fra en delt syvendeplads ind på en samlet  andenplads i cuppen. Michala Andersson var det dog ikke muligt at overvinde, så hende og Caluni beholdt føringen og kunne tage det fine æresdækken med hjem.

Copyright Ridehesten.com
Ingeborg Cederholm på Top Tilas Ex. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

I dagens sværeste ponyklasse, PRT, blev der også fremvist yderst flot ridning af de mange ponyer, hvor alle placerede ryttere blev belønnet med mere end 70%. Ingeborg Cederholm red sig ind på første pladsen i klassen med ponyen Top Tilas Ex med hele 72,308%, efterfulgt af Liva Maria Otterstrøm Hyttel på Moglie 3 med 71,795%.

Copyright Ridehesten.com
Esther Rude Hare på Schiwago. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Første ekvipage på banen i LA4 var Clara Sofie Hilstrøm på Lykkesholms Cyperb, en vallak fra 2011 efter Lukas 163/Maior Domus. Makkerparret var bedst i klassen med 70,781%. Dernæst i placeringsrækken var det Esther Rude Hare med Schiwago, en 3'er-pony efter Schwalmprinz/Rock Grey Snob. Denne ekvipagen fik 66,719%.

Copyright Ridehesten.com
Tilde Berner Nielsen på Idyllens Yvanhoe. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

I de første to klasser var Tilde Berner Nielsen til start med ponyen Idyllens Yvanhoe (Burley Time Lord/Jolly Roger) i henholdsvis LA1 og LA2. Ekvipagen kunne tage sejren med hjem i begge klasser med procenter på 69,138% og 68,750%. Andenpladsen i de selvsamme klasser gik også til den samme ekvipage, nemlig Emma Rønnegaard Funk på Perfekto Højlyst som kunne indkassere 68,103% og 67,500%.

Se resultatlisterne

Ridehesten var tilstede under søndagens klasser. Se billeder på Ridehesten.com snart!

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald