Julie er ny DRF-mester for children: Jeg har ikke forstået det

22-08-2021 12:32

Så er der fuld gang i den på græsspringbanen i Bernstorffparken, hvor der i dag rides finaler i DRF-mesterskaberne for både pony- og childrenryttere. Det første mesterskab er allerede afgjort og her sikrede Julie Stenmann Christensen sig sejren i mesterskabet for children på hendes bedste ven Birkely's Ballarina

Copyright Ridehesten.com
De tre medaljetagere. Fra venstre Olivia Hundborg Dresler, Julie Stenmann Christensen og Laura Thomey. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Bernstorffparken summer af liv og glad dage her på finaledagen ved DRF-mesterskaberne for både children- og ponyryttere. Solen skinner fra en skyfri himmel og adskillige mennesker sidder på tribunen for at klappe af rytterne når de kommer i mål. Her til formiddag blev dagens første mesterskab afviklet og her var 11 childrenryttere klar til at gøre deres bedste for at ride medaljer hjem. 

Med tre ud af tre nulrunder satte 13-årige Julie Stenmann Christensen en stor streg under at hun og Birkely's Ballarina e. Baldini I (opdr. Karina Stenmann Larsen) var weekendens bedste children-ekvipage, for det var der ikke andre som formåede.

Da de gik op for Laura at sejren og mesterskabet var i hus, var glæden ikke til at tage fejl af. – Jeg er bare så glad og jeg tror ikke at det er gået op for mig endnu. Det er bare en kæmpe drøm der er gået i opfyldelse, fortalte Laura efterfølgende til Ridehesten.com.

I og med at Julie var klassens eneste fejlfrie gennem alle tre runder, måtte tre ryttere ud i omspringningen om sølv og bronze. Her lagde Laura Thomey på Citrick e. Hattrick/Cornetto (opdr. Louise Trolle) ud med en hurtig runde, dog med fire fejl. Dermed kunne omspringningens anden rytter, Olivia Hundborg Dresler på Bull's Cabachino e. Cabachon sikre sig en medalje ved blot at ride fejlfrit. Det lykkedes hende og da sidste rytter red med fire fejl, gik sølvet til Olivia og bronzen til Laura.

Se det samlede resultat HER

Hør herunder Julie fortælle lidt om hvordan det er at vinde DRF-mesterskabet for childrenryttere.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen