En konkurrence for hesteglade unge

03-02-2016 10:44

Ung i Dansk Varmblod, en frisk afdeling for de unge hestefolk, der er interesseret i avl og fremvisning af Dansk Varmblods konkurrenceheste, har søsat et nyt, spændende projekt: DM i Hest! 

Copyright Ridehesten.com

Hvem kan tilmelde sig?

Unge mellem 12 og 20 kan deltage. Ung i DV har sendt invitationer ud til efterskoler og landbrugsskoler med hestelinier, men alle unge fra rideklubber, andre avlsorganisationer eller anden heste-sammenhæng kan deltage, også Ung i DV’ere, der ikke er med i styregruppen.

Det foregår i hold på mellem 2 og 4 unge mellem 12 og 20 år.

Hvordan tilmelder man sig?

Der er ikke nogen reel tilmeldingsfrist udover, at man skal være klar på tasterne, når konkurrencen er online. Man starter med at udfylde felterne med et holdnavn, sine navne, adresser, tlf nr, emails, samt fødselsdato.

Hvordan foregår det?

Spørgsmål besvares i hold online i en indledende runde. Et link, som offentliggøres via Ung i DV’s hjemmeside og facebookside om formiddagen den 13. februar, bliver aktivt kl. 16 samme dag, hvorefter man har 90 minutter timer til at udfylde hele spørgeskemaet i fællesskab. Senest kl.  17.30 skal man have trykket ”Send” på skemaets afsluttende side. Derefter lukkes adgangen. Mandag den 22. februar offentliggøres på Ung i DV’s hjemmeside samt vores facebookside, hvilke 5 super-hold der er med i finalen.

Hvornår er indledende runde?

Den indledende runde foregår lørdag den 13. februar 2016 fra kl. 16.00-18.00.

Finale - hvor og hvornår?

Finalen foregår under Hingstekåringen i Herning i marts 2016. De 5 bedste hold udtages til finalen, som vil blive afholdt i et nærmere bestemt lokale søndag den 20. marts kl. 9.30. Holdene skal selv sørge for transport til og fra MCH Messecenter Herning samt mad og drikke. Holdene vil blive modtaget ved Hovedindgang Vest kl. 9.00, hvor man vil få en messebillet og blive fulgt hen til lokalet, hvor konkurrencen skal foregå med papir, blyant og printede ark – og uden hjælpemidler. Når tidsrummet for besvarelse er tilendebragt, får I fri adgang til hele messeområdet og alle tre opvisningshaller, Boxen, Danish Computer Group Arena E og Equsana Arena M resten af dagen. NB: kl. 15.15 mødes alle holdene på Ung i DV standen i og Equsana Arena M, hvor vinderne udpeges og hædres!

Præmierne

I præmiepuljen vil der bl.a. være billetter til gallashowet i marts 2017 samt lækkert merchandise til rytter og hest fra vore sponsorer.

Ung i DV’s hjemmeside: www.ungidv.dk

På Facebook: Ung i Dansk Varmblod

Arrangeret af Ung i Dansk Varmblod

For yderligere info, kontakt venligst: Christian Springborg tlf.: 20665180

Eller formand for Ung i DV, Rie Høper, tlf.: 22 63 33 13

Kilde: Dansk Varmblod. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner