DM i Hest starter i morgen

14-01-2020 15:21

Annika Knudsen Lorentsen

Ung i DV's Quiz-konkurrence DM i Hest starter i morgen med første indledende runde. Vær klar ved computeren med dit hold når I kan besvare spørgsmålene i konkurrencen i morgen fra kl. 17-19.00 - de 5 bedste kommer i finalen, som afholdes under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning

Copyright Ridehesten.com
Sidste års vindere af DM i Hest sammen med Ung i DV's forretningsudvalg. Foto: Ridehesten.com/Karin Fallah
Nyheden fortsætter efter annoncen

Har I viden om heste, avl, fodring, udstyr og Dansk Varmblod eller kunne I tænke jer at lære mere om det hele? Så skal I finde et hold og deltage ved DM i Hest. 

DM i Hest er en spændende konkurrence for hesteglade unge i Danmark. I 2016 søsatte Ung i DV projektet, hvor unge i alderen 12 til 20 år kan deltage i hold. 

Reglerne er enkle, man kan tilmelde sig hvis man er mellem 12 og 20 år (begge inklusiv), og så skal man være mellem 2 og 4 deltagere på et hold. Man tilmelder sig ved at være klar på tasterne når konkurrencen er online, og her starter man med at udfylde felterne med holdets oplysninger. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvornår foregår det?
Spørgsmål besvares i hold online enten ved den 1. indledende runde i morgen den 15. januar 2020 kl. 17-19.00 eller ved den anden indledende runde den 8. februar 2020 kl. 10-12.00. 

De kommer i finalen
Finalen som afvikles under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning til marts er åben for de 5 bedste hold. Finalen bliver afholdt den 7. marts, hvor holdene bliver modtaget ved hovedindgangen. 

Læs mere om konkurrencens vilkår her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen