Kasper H. Hansen vandt Christmas Grand Prix

09-12-2023 23:49

Annika Knudsen Lorentsen

Det blev en flot afslutning på dagen ved Danish Christmas Show, da Kasper H. Hansen sikrede sig sejren i Frandsbjerg Grand Prix i sadlen på den velspringende Katrinelund Satisfaction

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen foran den flotte præmie han modtog for sin sejr. En spritny IFOR Williams hestetrailer. Desuden sammen med dommer Bjarne Mørup, arrangør Niels Jørgen Cassøe, sponsor Søren Rasmussen fra Frandsbjerg Horses og repræsentant fra IFOR Williams Marissa Dawson. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et stærkt felt af danske, såvel som udenlandske ryttere, mødtes her til aften i Frandsbjerg Grand Prix. Det gjorde de på en 150 cm høj bane ved Danish Christmas Show 2023

I alt kom 25 ekvipager til start, og blot tre af disse lykkedes med at ride helt fejlfrit, mens yderligere to kom i mål med blot en enkelt tidsfejl og altså et fejlfrit resultat på forhindringerne. 

Vinderen skulle findes blandt de tre fejlfrie, som skulle dyste om sejren i omspringningen. Den første ud var Kasper H. Hansen med Comme Il Faut Plus e. Comme Il Faut/ Pontifex. Den velspringende hingst sprang endnu en flot runde, men fik et enkelt nedslag undervejs. 

Copyright Ridehesten.com
Aistis Vitkauskas med Favour VG. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Den anden ekvipage på banen var danskbosatte, litauiske Aistis Vitkauskas, som havde leveret en suveræn nulrunde i hovedrunden med Favour VG e. Favorit Ask/ Royal Bravour (opdr. M. og B. Kløve-Mogensen). Denne ekvipage fik også et nedslag i omspringningen, men med en lidt hurtigere tid end forrige ekvipage, lagde de sig foreløbigt i spidsen. 

Sidste ekvipage var endnu engang Kasper H. Hansen, men denne gang med Katrinelund Satisfaction e. Sandro's Adel/ Crelido (opdr. Ib Kirk). Kasper red den velspringende hest sikkert og ganske hurtigt rundt i omspringningen, og med et fejlfrit resultat og den hurtigste omspringningstid, var sejren en realitet. 

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen med Katrinelund Satisfaction. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dermed kunne Kasper glæde sig over en Grand Prix-sejr, det faktum, at han nu kommer op at hænge i hallen på Vilhelmsborg sammen med alle de tidligere Grand Prix-vindere, og at han kan tage en flot IFOR Williams trailer med sig hjem fra stævnet. Den anden trailer der er blevet udloddet som ærespræmie ved dette stævne.

I videointerviewet nedenfor kan I høre Kasper fortælle lidt om sejren i årets Grand Prix. 

På fjerdepladsen blev det Kamilla Ladefoged Rasmussen med Come Undone One e. Chacco-Blue/ Cento, som i dag leverede to gode ridt med sine heste. Med My Boy 26 e. Mylord Carthago/ Sandro Boy red hun med ét nedslag på den store bane, og de to flotte runder gik ikke ubemærket hen, og derfor modtog hun en ærespræmie fra AEquipt for den flotte præstation. 

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen med Comme Il Faut Plus. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

På femtepladsen i Grand Prix-klassen blev det Søren Møller Rohde, som red en flot runde i sadlen på den velspringende hoppe Grace Ask e. Darco de Revel/ Contender (opdr. Birgit Becker). Ekvipagen kom i mål med én enkelt tidsfejl. 

Resultat fra klassen.

Start- og resultatlister fra stævnet.  

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner