Katrinelund søger dressurberider

15-08-2018 14:22

Camilla Tiefensee Schrøder

Brænder du for uddannelse af yngre dressurheste af højeste kvalitet, og kan du se dig selv ride hingstefremvisninger i Herning? Så er du måske Katrinelunds nye berider

Copyright Ridehesten.com
Cabrina Zillo Geip, som her fremviser Freestyle ved sidste års åbent hus på Katrinelund, bevæger sig videre til nye græsgange, og derfor er hendes stilling nu ledig. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter tre års godt samarbejde har Katrinelunds dressurberider Cabrina Zillo Geip valgt at vende hjem til Fyn for at blive selvstændig. Derfor søger Katrinelund Hingstestation og Salgsstald nu en afløser. Det skriver Katrinelund på deres hjemmeside.

"Vi tilbyder en spændende og krævende stilling på vores Hingstestation og salgsstald, hvor du får mulighed for at udvikle dig selv som rytter og samtidig får medansvar for teamets medarbejdere sammen med vores springberider", står der i stillingsopslaget.

Katrinelund søger en berider, som har massiv erfaring med uddannelse af unge dressurheste, og som har stor af appetit på stævner, shows, kundefremvisninger mv.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Læs hele stillingsopslaget.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner