Katrinelunds årlige følfest står for døren

17-07-2018 14:40
Avl

Det er på lørdag, at hingstestationen Katrinelund holder deres årlige følchampionat med dressur- og springbetonede varmblodsføl samt ponyføl

Copyright Ridehesten.com
Svalegårds Hot Boy.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Katrinelund er i år klar med følfesten for ottende år i træk og glæder sig til at byde velkommen til en spændende og lærerig dag med en sværm af skønne føl. I år finder championatet sted den 21. juli, og Katrinelund opfordrer alle kunder og avlere til at komme med deres føl efter de hingste, som hingstestationen udbød i 2017. Føl efter Floriscount og efter hingste fra Paul Schockemöhle er også velkomne.

Ligesom tidligere år vil der blive kæmpet om flere flotte titler og dertilhørende æresbånd og pokal. Det sædvanlige dommerpar igennem de sidste år er klar, nemlig Andreas Jönsson og Jens Søgaard. Det eminente dommerpar har de tidligere år vist sig særdeles værdige til pladsen med gode kommentar til alle føl, oplyser Katrinelund.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Føllene vil blive opdelt i hold af ca. 5-6 føl. De opdeles efter køn og faderhingst, hvis antallet tillader dette. Ponyer vil blive vist i hold for sig selv. Føllene vil blive mønstret enkeltvis 2 omgange på banen, hvor de vises i både trav og galop, og derefter vises de i skridt på ring og får en kort karakteristik. Dommerne vil i løbet af dagen udtage de bedste føl til ærespræmieringen, hvor dagens bedste hoppe- og hingsteføl i henholdsvis dressur og springning vil blive fundet. 

Der vil være mulighed for at få chipmærket føllet – regningen vil blive tilsendt særskilt fra Seges.

Se kataloget og læs mere om arrangementet på Katrinelunds hjemmeside.

Ridehesten.coms fotograf vil være på plettet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen