Klar til årets dyrskue i Hobro

21-07-2015 07:18
Avl

Det er tid til et af årets hyggeligste dyrskuer, når Agri Nord og nf plus byder inden for til Hobro Dyrskue 2015 på Danmarks smukkeste dyrskueplads

Copyright Ridehesten.com

Der bliver et væld af aktiviteter til årets udgave af Hobro Dyrskue, der traditionen tro foregår sidste lørdag i juli – altså lørdag 25. juli.

Skuet åbnes kl. 8.45 ved flaghejsning, morgensang og dyrskuetalen, der i år holdes af formand for NF Plus, Kurt Jørgensen. Aftenens festtale holdes af borgmester i Mariagerfjord Kommune, Mogens Jespersen, samt formand for Agri Nord, Carl Chr Pedersen.

- Sidste år havde vi godt 5.000 besøgende til et solrigt skue og vi havde en stigning i antal tilmeldte dyr. Den gode udvikling håber vi naturligvis at kunne fortsætte i år, siger sekretær for skuet, Flemming Floor.

Udover konkurrencerne i ringen og udstillingerne bliver der blandt andet mulighed for at se to smede, der på gammel vis laver hestesko. 

57 heste udstilles på Hobro Dyrskue. Mange er glade for den personlige karakteristik hver enkelt udstiller får på sit dyr. Skuets bedste hest kåres og der er meget flotte ærespræmier.
Er man til mønstring så er der også mulighed for at oplevet det. I år vil der være en hovedpræmie skænket at Wiegaarden, Hobro.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen