Klar til KRAFFT Tour i Herning

22-11-2022 13:53

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Christmas Show Warm Up i sidste uge red mange ryttere om en kvalifikation til KRAFFT Tour of Amateurs ved Dansk Varmblods Hingstekåring, og efter en spændende finale var det afgjort hvilke 25 ekvipager der er klar til Herning

Copyright Ridehesten.com
Thilde Rosenstand Bach med Harmonie. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

25 ekvipager sikrede sig i lørdag en kvalifikation til KRAFFT Tour of Amateurs-finalen, som afholdes ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023. Kvalifikationen fandt sted ved Christmas Show Warm Up for hest, og efter en spændende finale i sølvturen ved stævnet, stod det klart hvilke ekvipager der tog de eftertragtede pladser til Herning. 

Det er ryttere fra hele landet der har kvalificeret sig til at ride i Herning, hvor der foruden muligheden for at ride i Herning er flotte ærespræmier på højkant, samt en plads til at ride ved Falsterbo Horse Show i Sverige til sommer. 

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Aarslev Papsø med Black Colluna. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

– I år var kvalifikationen lavet lidt om, så de red to kvalifikationer der gav adgang til en finale, hvor de 25 bedste så kvalificerede sig til Herning. Tidligere har det været de bedste sammenlagt over de to kvalifikationsklasser. Vi har ændret formatet ved kvalifikationen for at skabe lidt mere spænding, fortæller Jesper Bæk fra KRAFFT og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi kan se hvor glade rytterne er for at ride KRAFFT Tour of Amateurs, og kvalifikationen ved Christmas Show trækker rigtig mange til. Vi synes det er en succes, og det er vi rigtig glade for.

Der var som altid rift om pladserne, da hele 134 ekvipager mødtes i den første af de indledende kvalifikationsklasser til sølvtursfinalen i torsdag ved Christmas Show Warm Up. Herefter red de 128 af dem fredagens kvalifikation, og herefter kom 69 i finalen, hvor kun de 25 bedste opnåede kvalifikation til Herning.

Se listen over kvalificerede ekvipager.

Fakta
Om KRAFFT Tour of Amateurs

KRAFFT Tour of Amateurs er en turnering for amatørryttere, og de ryttere der deltager i Herning, må ikke have opnået placering i sværhedsgrad 3 ved B-stævner heller højere i springning eller military i indeværende år frem til kvalifikationsstævnet ved Christmas Show. 

Ved finalen i Herning rides der to indledende klasser og en finaleklasse, og vinderen af finalen opnår en plads ved den svenske udgave af KRAFFT Tour of Amateurs, som afholdes ved Falsterbo Horse Show.

Fold up
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen