Klar til Nations Cup på hjemmebane

29-04-2023 16:08

Annika Knudsen Lorentsen

En af de ryttere der skal ride ved Longines EEF Series i Uggerhalne hos Helgstrand Event i slutningen af maj, er danske Andreas Schou, og han glæder sig til at konkurrere for det danske landshold

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Independent (swb). Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Schou skal sammen med nogle af sine rytterkollegaer på det danske landshold kæmpe om sejren i den første kvalifikation i Longines EEF Series 2023. Stævnet finder sted fra den 24.-28. maj hos Helgstrand Event, og med sig medbringer han med al sandsynlighed hesten I Know, som han sidste sommer havde stor succes med.

Den nu 10-årige hest har holdt lidt pause over vinteren, men nu er han på vej tilbage i topform, som en del af klargøringen til stævnet på hjemmebane.

– Uggerhalne er et fantastisk Nations Cup-stævne, som vi ryttere er rigtig glade for at have. Vi glæder os til at komme tilbage, arrangørerne optimerer forholdene for os hvert år, og det bliver spændende igen i år. Jeg skal formodentlig ride I Know, som jeg håber er klar til opgaven, indleder Andreas.

Tror på et godt resultat
Det danske landshold har tidligere vundet nationsspringningen på hjemmebane, og den succes håber Andreas, at holdet i år kan gentage.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Alle de andre danske ryttere har været i udlandet, for at gøre sig klar, og jeg synes, at Bo K. Møller har sat et stærkt hold. Jeg håber virkelig på, at vi kan komme derop og tage en sejr på hjemmebane. Det danske publikum har altid været gode til at støtte os, det er et stævne der vokser på os alle, så jeg er helt sikker på, at vi alle kommer topmotiverede derop.

Det danske hold
Den danske landstræner i springning, Bo K. Møller har sammensat holdet der skal ride nationsspringningen i Uggerhalne, og Andreas Schou får selskab af sine rytterkollegaer Lars Bak Andersen, Rikke Belinda Barker, Martin Neergaard og Konstantin Deeken Künnemann.

Det danske landshold skal kæmpe mod ni andre nationer, hvoraf de fem også kæmper omkring point i Longines EEF Series.

/Helgstrand Event

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner