Linnea Ericsson vandt 145 cm i Arezzo

16-04-2022 18:04

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 3-stjernede internationale stævne i italienske Arezzo har Linnea Ericsson-Carey i dag vundet en 145 cm-klasse. Det er ikke den eneste danske placering på højeste niveau der er blevet vundet i dag, for ved forskellige stævner i Europa er både Rikke Belinda Barker, Andreas Schou, Dina Bach Sigmundsen, Martin Dinesen Neergaard og Rikke Haastrup blevet placeret

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

65 ekvipager var til start i dagens 145 cm-klasse ved det 3-stjernede internationale stævne i Arezzo, Italien. Bedst af alle var danske Linnea Ericsson-Carey i sadlen på Skorphults Baloutendro e. Contendros 2/ Balou du Rouet. Sammen leverede de den hurtigste ud af i alt 17 fejlfrie runder i klassen. 

Både Martin Dinesen Neergaard med First Choice HT e. Favorit Ask/ Contendro (opdr. H C Toft) og Rikke Haastrup med Engerupgaards Cashett e. Click and Cash 1155/ Coronado 3 (opdr. Engerupgaard) var ligeledes fejlfrie i klassen og placerede sig som nr. 14 og 15. 

Resultat fra klassen.

Rikke i top af 150 cm
Ved det internationale stævne i spanske Oliva lykkedes det Rikke Belinda Barker at ride den 9-årige Zarco Di Arezzo Z e. Zandor Z/ Coriano Z fejlfrit rundt på dagens 150 cm-høje bane, og hun sikrede sig en flot placering som nr. 6 ud af 36 ekvipager. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat fra klassen.

Flere flotte resultater i 145 cm
På Zangersheide i Belgien red Dina Bach Sigmundsen den 11-årige hoppe Favorit Girl e. Favorit Ask/ Cajus til en flot 10. plads i en 145 cm-klasse, hvor der i alt var 37 ekvipager til start. 

Resultat fra klassen.

Sidst men ikke mindst opnåede Andreas Schou tidligere i dag endnu en placering ved det 5-stjernede stævne i franske St. Tropez-Grimaud. I sadlen på I Know e. Arezzo VDL/ Hors La Loi red han fejlfrit i 145 cm-klassen og sammen endte de som nr. 7 ud af 37 ekvipager. 

Resultat fra klassen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen