Klubturnering og Landsdelsfinaler 2018

30-01-2018 18:16

Camilla Tiefensee Schrøder

Dansk Ride Forbund har sendt nye informationer ud om højdepunkterne i denne sæsons breddeaktiviteter: Klubturneringen og Landsdelsfinalerne

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto. Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som tidligere nævnt på Ridehesten.com er Landsfinalerne lavet om til landsdelsfinaler opdelt i SYD, ØST og NORD. Klubturneringen og Landsdelsfinalerne har til formål at styrke sammenholdet og fællesskabsfølelsen i landets rideklubber. Læs mere om discipliner, datoer mv. HER.

Deltagelse i Landsdelsfinalerne
Finalisterne til årets Landsdelsfinale er vinderne af Landsdelsturneringerne fra hvert distrikt i ØST, SYD & NORD. Alle deltagende hold i landsdelsturneringen kan naturligvis deltage i Landsdelsfinalen, men det er også muligt at tilmelde et hold uden forudgående deltagelse i Landsdelsturneringen. Dette vil kunne ske i det omfang, der er plads. Alle aktiviteter afvikles for hold. Vinderne af hver aktivitet vil få overrakt flotte præmier og pokaler.

Det er muligt at deltage i flere aktiviteter til Landsdelsfinalen, idet hver aktivitet kun tager én dag. Dette gør det også muligt for flere ryttere at deles om én hest. Til Landsdelsfinalen kan du også melde din hest til Landskuet og samtidig deltage i Landsdelsfinalen. Ud over at deltage i aktiviteterne vil det være muligt at deltage i forskellige "kom og prøv"-aktiviteter.

Hold et turneringsstævne
Skal jeres klub være med? Så byd ind på afholdelse af et eller flere turneringsstævner. Et turneringsstævne er åbent for alle klubber i den pågældende Landsdel. Formålet er at øge den enkelte rytters mulighed, for at deltage ved breddestævner. For jer som klub giver det mulighed for flere stævnestarter. Se reglementet for breddestævner HER.
Ønske om stævnedatoer samt propositioner skal sendes til DRF's Breddeaktivitetsudvalg senest en måned før stævnet/ klassens afholdelse for godkendelse. Breddeaktivitetsudvalget koordinerer turneringsstævnerne for at sikre den bedste planlægning af stævnerne. Læs propositionerne til Landsdelsfinalerne HER.

Vær med i Klubturneringen
Hvilken klub kan samle flest point og vinde flot præmie? Det gælder som klub om at samle så mange point som overhovedet muligt. Rytterne kan samle point til deres klub ved at deltage i de breddeaktiviteter, der afholdes i Landsdelene. Jo flere aktiviteter, klubben er repræsenteret i eller afholder, jo større er chancen for at vinde.
Alle klubber kan deltage i Klubturneringen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For klubber i SYD og NORD kan der samles point til og med den 10. juni 2018. Og for klubber i ØST kan der samles point til og med den 1. juli 2018. Vinderen af Klubturneringen offentliggøres efter Landsdelsfinalerne er afholdt.

Der optjenes point ved deltagelse af klubhold ved følgende aktiviteter:

  • Turneringsstævner: 1 point pr. deltagende ekvipage
  • Landsdelsfinale: 2 point pr. deltagende ekvipage
  • Afholdelse af turneringsstævne i egen landsdel: 10 point pr. breddeaktivitet uanset antal afdelinger. Parkour, Miljø og Orienteringsridt tæller for en aktivitet, bare to af de tre dele er repræsenteret.


Find mere information om Klubturneringen HER.


/DRF

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing