Københavnsmestrene anno 2019 fundet

19-05-2019 20:28

Mette Emilie Pedersen

Finalerne i Københavnsmesterskaberne blev i dag afviklet hos Sportsrideklubben Vallensbæk i høj solskin, og det betyder, at der nu er sat navn på de syv københavnsmestre for 2019

Copyright Ridehesten.com
Tina Chabert Jensen på Ælling

Solen skinnede i dag om kap med ekvipagerne på de flotte baner ved Sportsrideklubben Vallensbæk, hvor Københavnsmesterne blev fundet og første afdeling af Brogaarden Para Cup blev afviklet.

Vinderen af første afdeling af Brogaarden Para Cup blev Tina Chabert Jensen på Ælling, en vallak fra 2005, som red til den flotte procent på 71,848%.

Copyright Ridehesten.com
Silje Green Skyttebo på Max

I LB3 for pony red Silje Green Skyttebo på Max red sig ind til en klar første plads med 145,941%, med en margen på 5,5% til Mathilde Emilie Strandgaard på Katrinebjergs Rihanna, som fik en flot anden plads i mesterskabet med sig hjem.

Mesterskabet i LA3 blev vundet af Clara Sofie Hilstrøm på Daugaards Magnifique, makkerparret blev også københavnsmestre i 2018, her var det i LB3. Marie Louise Dencker-Jensen på Fontain af Stensnæs e. Aquavit N/Kansas blev københavnsmestre med 138,313% i den sværeste ponyklasse, da de vandt mesterskabet i PRI.

Copyright Ridehesten.com
Anna Skriver på Gravgaards Afrodite

I det første mesterskab for hest som gik i LA1, var Anna Skriver på Gravgaards Afrodite e. San Amour/Blue Hors Armano absolut bedst, da de vandt mesterskabet med 145,587%, hvilket var nok til at medføre en forskel på mere end 6% ned til anden pladsen.

Sara Esther Christensen på Heiline’s Oh Da Da e. Blue Hors Zack/Limelight vandt mesterskabet i LA4 med 137,182%, mens Freja Lærke Rasmussen på Ehrgeiz e. Ehrentusch/Lauries Crusador XX (GB) vandt MB0-mesterskabet med 139,508%. I den sværeste heste-klasse, MA1, lå rytterne tæt, men Laura Preuthun og Bellagio e. Rosentanz/Bergamon vandt med 137,963%, efterflugt at Marie Rune på Engbjerggårds Black Magic med 137,524%

Se alle resultaterne HER

Ridehesten var tilstede under dagens klasser. Se billeder på Ridehesten.com snart!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner