Kom til avlercafé i Region 2

08-04-2024 12:03

Tirsdag den 9. april 2024 klokken 19 inviterer Dansk Varmblod Region 2 til en spændende avlercafé på Riders Cup. Alle er velkomne, også selvom man ikke er medlem af Dansk Varmblod

Copyright Ridehesten.com
Martin Klavsen, Breeding Manager hos Blue Hors kommer og holder oplæg til avlercaféen. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod Region 2 inviterer endnu en gang til avlercafé, og denne gang med gæstetaler Martin Klavsen, der har over 15 års erfaring fra førende hingstestationer såsom Katrinelund, rytter hos tyske Holga Finken og nu ansat som Breeding Manager hos Blue Hors

Martin vil dele ud af sine erfaringer inden for opstaldning og indretning af stalde med fokus på løsdrift. Derudover vil han også give indblik i det "nye" Blue Hors og står også klar til at være behjælpelig, hvis der er spørgsmål om valg af hingst. Dette er en unik mulighed for avlere og hesteejere til at få værdifuld indsigt og rådgivning direkte fra branchen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Prisen for entré er 50 kroner, som inkluderer kaffe/te, kage og sodavand. Betaling kan ske via MobilePay eller kontant ved indgangen. Alle interesserede er velkomne, uanset om man er medlem af Dansk Varmblod eller ej.

Avlercaféen finder sted på Riders Cup, Tybjergvej 14, 4160 Herlufmagle. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner