Kom til Knæk Cancer-stævne i Romlund

07-10-2019 17:48

Annika Knudsen Lorentsen

Rytters Ridesport inviterer i samarbejde med Line Carlsen til Knæk Cancer stævne på lørdag den 12. oktober i både springning og dressur

Copyright Ridehesten.com

Lørdag den 12. oktober afholder Rytters Ridesport Knæk Cancer-stævne hvor alle indtægter ubeskåret går til Knæk Cancer. 

Det er Line Carlsen som står bag arrangementet i samarbejde med Rytters Ridesport. Line er 22 år gammel og kommer fra Mønsted, lidt udenfor Viborg. Da Line var 13 måneder gammel blev hun ramt af leukæmi og har derefter i kemobehandling i 2 år. Line har mén derfra, da hun blandt andet har nedsat hørelse og en ansigtslammelse, men ellers er hun frisk og rask.

– Jeg er meget taknemmelig for livet, og jeg drømmer om at gøre en forskel for andre kræftramte og deres medmennesker, fortæller Line, som for 2. gang samler ind i Knæk Cancer.

Indsamlingen foregår primært via indsamling af pantflasker, men fordi Line har en stor passion for heste og ridning, har hun også været med til at stable flere indsamlingsarrangementer på benene. I lørdags var hun med ved Lyserød Lørdag arrangementet hos Back on Track, og nu på lørdag er hun med arrangør af et SMS og rid stævne hos Rytters Ridesport i Romlund. 

Stævnet afvikles i både dressur og springning. I dressur er der en flot Knæk Cancer roset til alle der rider over 62 %, mens der i springning er til alle fejlfrie runder. 

Læs mere om stævnet her. 

Copyright Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen