Konkurrence: Corona-ridt med præmier

28-04-2020 14:57

Annika Knudsen Lorentsen

Alle stævner er aflyst og det har fået flere til at finde på alternativer. Inge Broms har arrangeret et corona-ridt, hvor man kan ride to "klasser" i naturen, som man tracker og derefter indsender til bedømmelse, og opfylder man kravene i en af de to klasser, får man et diplom og en roset

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Nina Maria Villadsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På Facebook kan man finde begivenheden Corona-ridt, som finder sted den 8. maj. Dette er en konkurrence, hvor man skal bære startnummer, men som man kan deltage i "hjemmefra". 

Inge Broms har arrangeret dette ridt, hvor man kan vælge at ride i en af to klasser. Enten 7-10 kilometer eller 22-28 kilometer. For at man kan deltage skal man tilmelde sig ridtet senest den 30. april, og så får man tilsendt et startnummer. 

Ridtet skal gennemføres fredag den 8. maj og når man har gennemført ridtet sender man dokumentation ind i form at et billede af ekvipagen med startnummeret, og et billede af f.eks. endomondo, som viser dato, starttidspunkt, distance og ridetid. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Man tilrettelægger altså selv sin rute, og gennemfører man en af de to "klasser" får man efterfølgende tilsendt et diplom og en roset.

– Idéen opstod fordi jeg deltog i udfordringen "4 the Queen" den 16. april, og så tænkte jeg, at jeg kunne lave noget lignende. Efter at have snakket med distanceudvalget og Dansk Ride Forbund, samt formanden for Sorø Sportsrideklub, som jeg sidder i bestyrelsen hos, blev det arrangeret, fortæller Inge Broms og fortsætter:

– Der er allerede vildt stor opbkaning, for nu er der noget at ride om og en grund til at træne i denne tid, hvor vi kun må være sammen hver for sig.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen