Künnemann ny formand for springudvalget

31-01-2024 18:56

Trine Askjær-Jørgensen

Idet den nuværende formand for DRF's springudvalg, Jakob Leth, stiller op som kandidat til bestyrelsen, overlader han nu posten i springudvalget til Andreas Künnemann

Copyright Ridehesten.com
Andreas Künnemann. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I forbindelse med Dansk Ride Forbunds repræsentantskabsmøde i 2024, hvor der bl.a. er flere medlemmer på valg til bestyrelsen for DRF, stiller Jakob Leth, den nuværende formand for springudvalget, op som kandidat. Dette betyder, at Jakob træder tilbage som formand for springudvalget og giver plads til nye kræfter. Andreas Künnemann, en erfaren springrytter og -træner, blev udpeget som den nye formand for springudvalget af Dansk Ride Forbunds bestyrelse sidste mandag.

Erfarne kræfter i spil til DRF’s bestyrelse
Jakob Leth, med sin mangeårige erfaring og engagement indenfor dansk springsport, ønsker nu at bidrage som bestyrelsesmedlem til ledelsen af rideforbundet. Hans omfattende indsigt i ridesporten gør ham til et fagligt kompetent bestyrelsesmedlem, der takket være sit store netværk i ridesporten kan bidrage til en fortsat positiv udvikling.

Jakob har haft mange roller indenfor dansk ridesport, herunder deltagelse i DRF's arbejdsgruppe for hestevelfærd og aktivt medlemskab i Sportsrideklubbens bestyrelse i over 30 år, hvor han har været formand for SPR siden 2015. Han har dedikeret utallige timer til at arrangere både nationale og internationale stævner for danske ryttere og har samtidig støttet sine døtre, hvoraf flere også er en del af den danske ridesport.

Copyright Ridehesten.com
Jakob Leth. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En visionær som formand for springudvalget
Jakob overdrager posten som formand for DRF's springudvalg til Andreas Künnemann, der er udpeget for en 4-årig periode. Andreas er, med sin høje faglighed og store indsigt i sporten, en visionær. Med sin finger på pulsen og omfattende kendskab til blandt andet udstyr, korrekt brug af udstyr og undervisningserfaring på alle niveauer er Andreas klar til at påtage sig ansvaret efter Jakob Leth.

– Dansk ridesport har givet min familie og jeg utroligt meget, og nu er det tid til, at jeg giver noget tilbage. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle og påvirke dansk ridesport – herunder særligt springningen – som ligger mit hjerte nært. Jeg ser frem til at samarbejde med hele springudvalget og ikke mindst administrationen i DRF, fortæller den nyudklækkede formand, Andreas Künnemann.

I samme forbindelse blev Jan Juul, den nuværende formand for militaryudvalget, og Anne Birgitte Gammeljord de Jonquieres, den nuværende formand for disciplinærudvalget, også udpeget til at fortsætte hver deres periode som formænd – henholdsvis fire og to år.

/Dansk Ride Forbund

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen