Kvindernes Hubertusjagt

06-11-2016 14:25

Dette års Hubertusjagt i Dyrehaven stod i kvindernes tegn. Alle placerede var nemlig af kvindekøn

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun plejer at ride som master ved Hubertusjagten. I dag var hun deltager og blandt de udtagne til at ride opløb. Det gjorde hun så godt, at hun kom først over målstregen og dermed blev udsmykket med Hubertuskæden. Navnet er Mette Kaufmann. Under sig havde hun fuldblodshesten Churchtowns Star. Mette er formand for jagtledelsen, og da hendes chancer for virkelig at gøre sig ved Hubertusjagten i år var store, besluttede hun sige for at ride med som deltager i jagten og overlod jobbet som master til Chris Winter, som ligeledes sidder i jagtledelsen.

Nummer to blev Lærke Højgaard Mortensen på Tibacco og nr. tre Karin Faber på  Shaitan. Fjerdepladsen indtog tog Nini Hertz Gufler på Queentina.

 

 

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ingen vandgang i år

I alt 128 ryttere red i dag den traditionsrige Hubertusjagt i Dyrehaven. Vejret kunne ikke siges at være med Hubertusfolket. Få grader på termometeret, en jævn vind og kolde dråber fra oven betød færre tilskuere end vanligt. Men de mange tusinde, der trodsede vejret og mødte op, sikrede, at stemningen bestemt ikke fejlede noget.

Til publikums store fortrydelse røg ikke en eneste rytter i Magasindammen i år, og det blev tre ufrivillige afsidninger undervejs på den ca. 11 km lange rute med 32 forhindringer.

 

12-årig ponyrytter i front

Blandt ponyrytterne var 12-årige Ida Ursin på Tamson hurtigst. Camille Nielsen Hartvig på My Dun Bawn blev nummer to, mens tredjepladsen blev indtaget af Cecilie Christensen på Bubbi.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing