Landshold klar til FEI Nations Cup i springning

27-05-2017 09:03

Når Equitour Aalborg den 1.-5. Juni slår dørerne op til et brag af CSIO/CDIO-stævne i Uggerhalne bliver det med dansk deltagelse i FEI Nations Cup CSIO3*. Landstræner Lars Pedersen har i denne uge sat navne på de seniorryttere, der skal repræsentere Danmark

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Hazel BS.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landstræner Lars Pedersen har sat et virkelig stærkt hold til at repræsentere Danmark ved FEI Nations Cup ved Equitour Aalborg. Nations Cuppen afvikles lørdag den 3. Juni, hvor det vil være muligt at se Thomas Sandgaard, Andreas Schou, Lars Bak Andersen og Thomas Dresler springe for de røde hvide farver, mens Thomas Velin indtager pladsen som reserve.
Thomas Sandgaard rider på banen på Amarone. Equipagen har tidligere opnået en 3. plads ved Nations Cup i Italien.  
Andreas Schou rider på banen på Hazel efter Heartbeat og med Candillo som morfar, mens Lars Bak Andersen rider på Carrasco, en 10 år gammel Holstener vallak efter Carentino og med Capitol I som morfar. Thomas Dresler rider på Never Say Never, som er efter Heartbreaker. Thomas Velin er valgt som reserve på Chopin Van Het Moleneind en 15 år gammel hingst efter Quick Star og med Darco som morfar.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange stærke nationer
De danske herrer skal ride 2. division mod store nationer som Storbritannien, Finland, Norge, Belgien og Portugal, mens Spanien, Frankrig, Holland, Irland, Tyskland, Sverige og Italien skal kæmpe mod hinanden i 1. Division.
Med Thomas Sandgaard, der i sidste weekend vandt det Danske Mesterskab samt 4 tidligere danske mestre på holdet, er der store chancer for en flot placering ved det første Nations Cup-stævne nogensinde i det nordjyske. Kom og hep på de danske ryttere, når FEI Nations Cup CSIO3* afholdes lørdag den 3. Juni i Uggerhalne.

Læs mere om Equitour Aalborg og se alle program for alle dagene HER.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner